Blog

In de spotlight: Munitie ruimen met Dekkers grondverzet

VanMeijel maakt dagelijks klanten in bouwend nederland blij met Metacom. Maar wie zijn eigenlijk die klanten en wat voor werkzaamheden doen ze precies? Deze keer zijn we langs geweest bij Dekkers Loon- en Grondverzetbedrijf uit Maasbommel. Ergens op een leeg veld in Amsterdam spreken we directeur Maarten Toonen Dekkers. Hij vertelt over de geschiedenis van Dekkers én vertelt ter plekke wat er allemaal komt kijken bij het ruimen van munitie.

Blog

GP Groot is trotse voorloper van gebied van e-facturatie

Veilig, snel en efficiënt digitaal zakendoen; dát is de kern van e-facturatie. “Gebruikersgemak is gegarandeerd.” Hoe werkt het?

Blog

Ontstaan door een visie. Voortbestaan door familiegevoel.

Al 35 jaar is VanMeijel Automatisering dé specialist in automatisering voor de infra, bouw en aanverwante sectoren. We schreven al meerdere artikelen over de producten, diensten en de toegevoegde waarde van VanMeijel. Menig bedrijf weet VanMeijel inmiddels dan ook te vinden. Dit keer gluren we even binnen bij het bedrijf zelf en spreken we met Marieke Zandvliet (consultant Metacom+) en Dianne Kamphuis (relatiemanager Customer Succes Team), die vertellen wat voor bedrijf VanMeijel intern is.

Blog

Deze Software trends van 2023 moet je niet missen!

In de wereld van softwareontwikkeling volgen trends elkaar snel op. Wat vandaag nieuw is, kan morgen achterhaald zijn. Daarom is het belangrijk om op de hoogte te blijven van de digitale trends om de concurrentie voor te blijven. We kunnen ons voorstellen dat dit lastig bij te benen is, daarom vertellen we jou wat de belangrijkste trends zijn voor het komende jaar!

Blog

Terugblik en vooruit kijken: Wat staat de bouw te wachten?

Als bedrijf sta je vanaf januari direct voor grote uitdagingen: de wet Kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) gaat stapsgewijs in, budgetten worden steeds beperkter, het milieu speelt een prominente rol en de uitvoeringstermijnen blijven slinken. Waar liggen kansen en waar liggen de uitdagingen? Ontdek het in dit blog!

Blog

Digitalisering als onderdeel van duurzaam ondernemerschap

Meeuwisse Nederland B.V. is eind jaren veertig als familiebedrijf begonnen en is inmiddels uitgegroeid tot een allround infrabedrijf. Deze Haagse specialist in grond-, weg- en waterbouw, waar het familiegevoel van vroeger nog altijd heerst en waar met passie voor het vak gewerkt wordt, blijft groeien. Lees verder en ontdek hoe Meeuwisse duurzaam onderneemt!

Blog

Dura Vermeer: focus applicaties op 'de gelukkige eindgebruiker’

Je medewerkers niet alleen deelgenoot maken van een probleem, maar vooral ook van de oplossing; dat is de kracht van ‘de gelukkige eindgebruiker’, een project binnen de infra-tak van Dura Vermeer rond de verbetering van het gebruik van verschillende applicaties. Dit heeft Dura Vermeer gedaan met Metacom Online van VanMeijel, waar zo’n 350 medewerkers – voornamelijk uitvoerders - dagelijks gebruik van maken. Bij dit project staat de gebruiker centraal.

Blog

Verander je wachtwoorden dag

24 november is het internationale “Verander je wachtwoorden”dag! Als gebruiker van een digitaal netwerk wordt je geconfronteerd met veel applicaties en websites die vereisen dat je een gebruikersaccount aanmaakt en een wachtwoord kiest. Al deze wachtwoorden onthouden is lastig, daarom geeft Pieter Jan Hummelen in dit blog advies en uitleg waarom het aanpassen van je wachtwoord zo belangrijk is.

Blog

Hoe kun je stikstofuitstoot efficiënt berekenen?

1 november heeft de Raad van State uitgesproken dat de bouw niet mag worden vrijgesteld van de stikstofregels. Wat voor effect heeft dit op de bouw en hoe kun je de uitstoot zo efficiënt mogelijk berekenen? We leggen het je graag uit.