Blog

Multifactor authenticatie (MFA) blokkeert 99.9% van cyberaanvallen

Digitale veiligheid is nu belangrijker dan ooit. Persoonlijk maar zeker ook zakelijk. Bedrijfsgegevens, persoonsgegevens en klantinformatie moeten toegankelijk zijn waar nodig, maar alleen op een veilige manier in te zien zijn. Hier kan multifactor authenticatie voor zorgen.

Blog

Sleutels tot succesvol projectmanagement

In de GWW sectoren waar complexe en vaak grootschalige projecten worden uitgevoerd speelt projectmanagement een grote rol. Zo moet aan strakke deadlines voldaan worden, zijn er budgetbeperkingen die moeten worden beheerd en vergeet ook niet het risicobeheer. Efficiënt projectmanagement is dan ook essentieel.

Blog

5 quick wins voor het optimaliseren van cyber security in de bouw en GWW

Het algemene beeld van cybercriminelen is dat ze zich vooral focussen op grote en internationale bedrijven. Echter is niets minder waar. Cybercriminaliteit treft voornamelijk de middelgrote Nederlandse bedrijven. Juist daarom is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan online security voor bouw- infra- en installatiebedrijven

Blog

Digitalisering leidt tot sterkere verbindingen

In de afgelopen decennia heeft digitalisering een revolutionaire impact gehad op diverse aspecten van het bedrijfsleven. Van operationele processen tot klantinteracties, de digitale transformatie heeft niet alleen de efficiëntie verbeterd, maar ook geleid tot een diepere verbinding binnen organisaties

Blog

6 signalen dat je ERP-Systeem aan vernieuwing toe is

In softwareland volgen nieuwe updates en systemen elkaar snel op. Het is kan lastig zijn om in te schatten of je systeem nog goed genoeg werkt, of dat je een verouderd systeem gebruikt. Hieronder zes signalen dat je ERP-systeem aan vernieuwing toe is.

Blog

Stikstofuitstoot efficiënt berekenen? Ontdek de nieuwe duurzaamheidscalculatie!

Het vliegensvlug moeten terugdringen van CO2-uitstoot, de natuur die achteruit holt, een groeiend tekort aan grondstoffen én de enorme woningbouwopgave… de bouwbranche staat voor nogal wat uitdagingen tegenwoordig. Toch blijft het stikstofdebacle in 2023 de grootste uitdaging voor menig bouwer. Wat VanMeijel hiervoor heeft verzonnen, lees je hier!

Blog

In de spotlight: Munitie ruimen met Dekkers grondverzet

VanMeijel maakt dagelijks klanten in bouwend nederland blij met Metacom. Maar wie zijn eigenlijk die klanten en wat voor werkzaamheden doen ze precies? Deze keer zijn we langs geweest bij Dekkers Loon- en Grondverzetbedrijf uit Maasbommel. Ergens op een leeg veld in Amsterdam spreken we directeur Maarten Toonen Dekkers. Hij vertelt over de geschiedenis van Dekkers én vertelt ter plekke wat er allemaal komt kijken bij het ruimen van munitie.

Blog

GP Groot is trotse voorloper van gebied van e-facturatie

Veilig, snel en efficiënt digitaal zakendoen; dát is de kern van e-facturatie. “Gebruikersgemak is gegarandeerd.” Hoe werkt het?

Blog

Ontstaan door een visie. Voortbestaan door familiegevoel.

Al 35 jaar is VanMeijel Automatisering dé specialist in automatisering voor de infra, bouw en aanverwante sectoren. We schreven al meerdere artikelen over de producten, diensten en de toegevoegde waarde van VanMeijel. Menig bedrijf weet VanMeijel inmiddels dan ook te vinden. Dit keer gluren we even binnen bij het bedrijf zelf en spreken we met Marieke Zandvliet (consultant Metacom+) en Dianne Kamphuis (relatiemanager Customer Succes Team), die vertellen wat voor bedrijf VanMeijel intern is.