0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
evenementen
Evenementen

Overzicht evenementen VanMeijel

Webinar | Metacom 2017: wat is er nieuw?

Wij ontwikkelen voortdurend aan verbeteringen en vernieuwingen voor het Metacom platform. Tijdens deze webinar maak je kennis met nieuwe toepassingen en verbeteringen die beschikbaar zijn in Metacom 2017.

Webinar | Iedereen digitaal: de mens als succesfactor

Transformeren vanuit je visie raakt altijd drie elementen: mensen, bedrijfsprocessen en technologie. Mensen zijn daarin de sleutel. Als mensen blijven doen wat ze altijd al deden, hebben nieuwe technologie en verbeterde werkprocessen geen zin.

Webinar | Een volgende stap in het inkoopproces

Inkopen levert in alle fases veel gedoe op. Van specificatie, contract tot aan de levering: er komt veel papier en handmatig werk aan te pas. Tijd dus om zaken slimmer te doen, om zo tijd over te houden voor belangrijkere dingen.

1 - 2 - 3 -  volgende

blog

5 redenen om naar Next 2017 te gaan

Op dinsdag 14 november a.s. vindt weer ons jaarlijkse Next plaats: hét evenement voor degenen die voorop willen lopen met digitaal bouwen. Waarom je Next dit jaar niet mag missen? 5 redenen...

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Vanaf nu: wekelijks een webinar over digitaal bouwen

Om je op de hoogte te houden over de nieuwste ontwikkelingen en mogelijkheden van digitaal bouwen organiseren we vanaf nu wekelijks een webinar. Er is voor ieder wat wils: er zijn webinars over het ontwikkelen van een digitale strategie, productsessies over nieuwe functionaliteit en sessies om inspiratie op te doen van nieuwe ontwikkelingen.

Lees verder