0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief
evenementen
evenementen

Overzicht evenementen VanMeijel

Webinar | aan de slag met CRM in Metacom+

Om ondersteuning te bieden voor de commerciële activiteiten rondom je opdrachtgevers, hebben we in Metacom+ een opdrachtgevers portal beschikbaar met uitgebreide CRM functionaliteit. Tijdens deze webinar kennis maak je met de mogelijkheden.

Webinar | Inkoopfactuur afhandeling met Metacom Online

Als bouwbedrijf heb je dagelijks te maken met inkomende facturen. Het verwerken van deze facturen, van ontvangst tot betaling, is een tijdrovend en foutgevoelig proces. Hoe kun je slimmer omgaan met je leveranciers en de facturen die je ontvangt?

Webinar | Tips & tricks voor calculatoren

Voor Wecap XE, Metacom calculatie en Ticon EP werken wij continu aan vernieuwingen en verbeteringen. Tijdens deze webinar staan we stil staan bij de belangrijkste ontwikkelingen én geven we je tips & tricks om meer uit het gebruik van je calculatie te halen.

1 - 2 -  volgende

blog

Liquiditeitsprognose versus Winst | Gastblog Van Hattum & Blankevoort

Ondernemen gaat ook over geld verdienen naast het bouwen van al die mooie infrastructurele projecten in Nederland, waar we met zijn allen hartstikke trots op zijn! Maar wat is nu winst, wat wordt weergegeven in de resultatenbegroting, en wat is nu een liquiditeitsprognose? Dit verschil is zeker niet altijd even duidelijk. Wat is het verschil tussen opbrengsten, ontvangsten, kosten en uitgaven? Hoe versterken zij elkaar? Hoe werkt dit in Metacom 2017? Dat zijn de begrippen en de vragen waar deze blog over gaat met voorbeelden uit de praktijk.

Lees verder

case studies

Van Werven realiseert zelf procesinnovaties met Metacom Online

bekijk de case study

nieuws

Eenvoudige en efficiënte urenregistratie op de bouwplaats

Op de bouwplaats worden de gewerkte uren vaak nog op papier bijgehouden. Aan het einde van de week wordt vervolgens al het papierwerk bij de administratie ingeleverd. Zij gaan vervolgens de urenbriefjes digitaal maken. De verwerkingstijd kan hierdoor zomaar oplopen tot één a twee weken. Bijsturen wordt hierdoor lastig. Urenregistratie wordt hierdoor nogal eens als vervelend en onnodig ervaren. Herkenbaar? Dan hebben we goed nieuws: het kan namelijk veel eenvoudiger.

Lees verder