De bouw en infra, Nederland kan niet zonder. Maar rond deze branches zijn nog een aantal deelbranches ontstaan. Hele diverse bedrijven, maar allemaal onmisbaar voor de bouw en infra. Als groenvoorziener, kraanverhuurder of industrieel reiniger ben je namelijk ook nauw betrokken bij (bouw)projecten. De juiste software kan je helpen om jouw specialistische projecten goed te beheersen en uit te voeren.

Filter op subbranche

Slim facturen maken, versturen en goedkeuren

Dagelijks worden er nog talloze papieren facturen verstuurd. Met een digitaal facturatieproces voorkom je stapels papier, bespaar je veel handmatig werk en zorg je ervoor dat de verkoopfactuur zo snel mogelijk bij de opdrachtgever ligt.

Nooit meer materieel kwijtraken

Altijd weten waar een materieelstuk zich bevindt, meldingen krijgen wanneer er onderhoud nodig is en eenvoudig huur- en verhuurnota's opstellen. Zo heb je op dagelijkse basis het inzicht dat je nodig hebt voor een soepele bedrijfsvoering.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

Alle oplossingen voor aanverwante sectoren

Bedrijven die al met onze software werken

Klantcases

Alle klantcases

Urenregistratie biedt gemak voor iedereen

Digitaal uren registreren, bewerken en bekijken op mobiel of tablet. Zo vullen medewerkers altijd en overal zelf hun uren in. Op kantoor én op de bouwplaats, zonder tussenkomst van de administratie.

Inzicht en grip op projecten

Tijdens een project wil je op elk moment weten hoe het ervoor staat. Met andere woorden; op tijd bijsturen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En aan het eind van de rit weet je snel wat het resultaat is. Zo leer je van elk project.

Meest recente artikelen

Alle artikelen