Nieuws

Verhalen uit de praktijk tijdens festival: wat doen aannemers om hun organisatie future proof te maken?

Tijdens het digitaliseringsfestival op dinsdag 6 juni a.s. kom je alles te weten hoe je jouw organisatie toekomstbestendig kunt maken met behulp van de nieuwste digitale ontwikkelingen en toepassingen. Naast vele kennissessies, keynotes, partnersessies krijgen ook aannemers een eigen podium om je te inspireren over de mogelijkheden van digitalisering in de praktijk. Welke dit zijn? Dat lees je hier!

Nieuws

Partnersessies | Festival 2023

Over minder dan 3 weken is het zover: het VanMeijel digitaliseringsfestival "Future Proof". Dit is hét moment om inspiratie op te doen hoe je jouw bedrijf toekomstbestendig kunt maken met behulp van de nieuwste digitale ontwikkelingen rondom Metacom. Nog niet aangemeld? Meld je vandaag nog aan samen met je collega's!

Nieuws

Vaarkamp gaat voor de toekomst met VanMeijel

Deze maand is er weer een nieuwe klant bijgekomen: We heten Vaarkamp van harte welkom! Vaarkamp is voornamelijk werkzaam aan verschillende projecten in de openbare ruimte. Groenaanleg, - onderhoud , boomverzorging, bestratings- en rioleringswerk en het maaien van watergangen.

Nieuws

Line-up digitaliseringsfestival 2023

6 juni vindt het VMA festival "Future Proof" plaats. Een dag vol inspiratie en gezelligheid! Wat kun je deze dag ongeveer verwachten als festival bezoeker? We hebben alvast een sneak peek van hoe het programma vorm gaat geven!

Nieuws

Metacom Opleidingen zijn van start!

Na 10 jaar is het dit jaar eindelijk weer actief: Klassikale basis opleidingen over Metacom, aangeboden door VanMeijel. De afgelopen weken zijn de eerste twee cursussen geweest. Wat vonden de klanten ervan en wat kun je verwachten van zo’n opleiding? We nemen je graag mee!

Nieuws

Van Dalen Sloop & Asbest B.V. eerste klant met Metacom Webbased

Al een paar jaar is VanMeijel bezig met een grote ontwikkeling: Metacom verplaatsen naar het web. Eindelijk is de eerste klant live gegaan met Metacom Webbased, namelijk van Dalen Sloop & Asbest B.V. We spreken met Marchella van Dalen, financieel medewerker bij Van Dalen. Waarom hebben ze gekozen voor webbased en hoe bevalt het tot nu toe? Je leest het in dit artikel!

Nieuws

VanMeijel en eConnect sluiten partnership

Woerden, 7 maart 2023 – eConnect, marktleider op het gebied van e-facturatie in Nederland, gaat samenwerken met VanMeijel Automatisering (Metacom), automatiseringsspecialist voor de totale bouw. Met deze samenwerking kunnen klanten van VanMeijel nu ook eenvoudig e-facturen verzenden én ontvangen via Peppol en DICO.

Nieuws

E-facturatie: voor iedereen geschikt dus start er nu mee!

Alhoewel de gww- en bouwwereld niet vooroplopen op het gebied van automatisering, schreeuwt de sector wel om een samenhangende informatiehuishouding. Maar dan moet de sector wel van zijn koudwatervrees af. Helpende factor daarbij is dat overheden zaken als e-facturatie al steeds vaker voorschrijven. “Maar waar we eigenlijk naar toe willen is dat aannemers en leveranciers samen met bouwend Nederland gaan kijken, hoe ze van het hele bonnenproces af kunnen komen, omdat ze er zélf de voordelen van in zien.”

Nieuws

van Lenthe Dalfsen vertelt: Samen vooruit met VanMeijel

Binnen Metacom biedt VanMeijel veel mogelijkheden aan om je werk efficiënter en leuker te maken. Wat zijn eigenlijk handige functionaliteiten om te gebruiken voor je bedrijf? Om hier achter te komen kun je bijvoorbeeld een Quickscan doen. Van Lenthe Dalfsen heeft een jaar geleden een strategiesessie & Quickscan gedaan met VanMeijel. Wat waren de resultaten en hoe lopen de zaken nu? Ontdek het in dit artikel!