Nieuws

Scheepens Verreikers kiest voor Metacom

Scheepens Verreikers is een dynamisch bedrijf gespecialiseerd in horizontale en verticale transporten met verreikers, vrachtwagens, mini-kranen, compactkranen en autolaadkranen. Het bedrijf bedient klanten in diverse sectoren, waaronder de bouw, agrarische en de industriële sector, waaronder werkzaamheden in de utiliteitsbouw, woningbouw, wegenbouw, assistentie bij het zetten van glas of de verwijdering van asbest.

Nieuws

Metacom 2023 update

Metacom 2023 is nu beschikbaar. In dit artikel vertellen we wat er is veranderd met de nieuwe update en wat dit voor jou inhoudt. We hebben dit op 7 november ook verteld in een webinar. Wil je de webinar bij dit artikel graag bekijken? Deze vind je hier.

Nieuws

Hercertificering ISO 9001 en ISO 27001, we zijn weer geslaagd!

Deze maand hebben we de ISO auditoren op bezoek gehad bij VanMeijel. ISO staat voor International Standardization Organizations. Deze internationale organisatie houdt zich bezig met zowel het opstellen,beheren en verbeteren van normen voor vele organisaties, processen en keuringen en kent verschillende certificeringen.

Nieuws

Klantbezoek M. Verschoor B.V.

Tijdens het Young Professional Program worden de professionals in opleiding in de eerste weken meegenomen naar een aantal partners van VanMeijel. Deze bezoeken zorgen ervoor dat de Young Professionals een kijkje achter de schermen kunnen nemen en om natuurlijk te zien waarvoor Metacom wordt gebruikt!

Nieuws

Onbegrensd samenwerken met de DICO standaard

In een interview met Gert Koutstaal, Project- en relatiemanager bij Ketenstandaard Bouw en Techniek, praten we over hoe de DICO standaard de samenwerking tussen bedrijven in de bouwsector kan versterken en hoe je er als organisatie je voordeel mee kunt doen.

Nieuws

Check onze events!

Leren hoe je nog meer kan halen uit Metacom of heb je behoefte aan tips en tricks? Of misschien ben je nieuwsgierig naar onze nieuwste feature, de duurzaamheidscalculatie, en wil je er alles over weten? Of wil je juist meer inzicht krijgen in het bouwen van indrukwekkende dashboards? Goed nieuws! We hebben een reeks inspirerende evenementen op onze planning staan die jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Nieuws

Klassikale trainingen voor Metacom, met nu ook: Metacom Financieel

Na de bouwvak goed beginnen? Kan je eigen kennis wel een opfrisbeurt gebruiken of wil je nieuwe collega’s een goede start geven door zo efficiënt mogelijk met Metacom te leren werken? Goed nieuws!

Nieuws

Nieuw! Duurzaamheidscalculaties in Metacom

Moeite met het berekenen van de duurzaamheidscalculaties of ben je hier veel tijd aan kwijt? In de nieuwe release van Metacom lossen wij dit voor jou op!

Nieuws

Buitenruimtespecialist Vaarkamp kiest voor software van VanMeijel Automatisering

In 1946 begon de firma Vaarkamp met twee broers met een tractor in de landbouwwereld. Inmiddels is het bedrijf volop bezig als dienstverlener in de groen, grond en infra met de aanleg en het onderhoud van de complete buitenruimte.