Nieuws

Infratech 2023 | Kom jij langs bij onze stand?

Tijdens InfraTech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, samenwerkingen te versterken, kennis te delen en elkaar te inspireren.Van dinsdag 17 januari 2023 tot en met vrijdag 20 januari 2023 ben je van harte uitgenodigd om een bezoek te brengen aan onze stand tijdens Infratech 2023 in Ahoy Rotterdam.

Nieuws

NTP maakt kennis met Sharepoint van GMI & VanMeijel

Aannemer NTP gaat binnenkort gebruik maken van een sharepoint oplossing in Metacom. Om dit te realiseren heeft VanMeijel GMI als partner aangesloten. GMI kan alle Microsoft toepassingen integreren, waardoor je als bedrijf in de sharepoint omgeving ook kunt samenwerken met Metacom. NTP Systeem-beheerder Camille Kuijpers deelt zijn ervaring tot nu toe.

Nieuws

Grip op je projecten en bedrijfsprocessen met het alles-in-één-pakket

Van Meijel Automatisering is al jaren een begrip in de infra, bouw én aanverwante sectoren, zoals de Groen sector. Klanten als Weverling, Van der Tol en Donkergroen zien al hun bedrijfsprocessen samenkomen in het Metacom platform. Relatiemanager Hein Kleefstra gaat dieper op deze samenwerking in.

Nieuws

VanMeijel verwelkomt Grondverzet Vilsteren B.V

In 1981 is Grondverzet Vilsteren B.V. opgericht door Jan en Joop Veltmaat. Het bedrijf is voornamelijk begonnen in het grondverzet voor de leidingbouw en machineverhuur. Directeur Roy Veltmaat vertelt waarom ze voor Metacom hebben gekozen en hoe de samenwerking met VanMeijel is bevallen.

Nieuws

Koninklijke Oosterhof Holman maakt kennis met nieuwe Dashboarding tool

Onze partner Peacock is gespecialiseerd in het ontwikkelen van persoonlijke dashboards én deze goed te integreren samen met Metacom. Koninklijke Oosterhof Holman is het eerste bedrijf dat deze samenwerking gaat benutten en daar zijn we als VanMeijel en Peacock trots op. We hebben Willem Hofman gesproken, Manager Finance bij Koninklijke Oosterhof Holman over hun keuze en wat de bevindingen zijn van de samenwerking tot nu toe.

Nieuws

VanMeijel is een Great Place to Work!

Wat maakt ons nou zo’n ‘Great Place to Work’? Zouden het de vrijdagmiddagborrels zijn of het feit dat je via VanMeijel bootcamps kan volgen. Wat sterk meespeelt zijn de medewerkers en de prettige manier van samenwerken, de sfeer en de ontwikkelmogelijkheden. Natuurlijk tellen de uitjes en het sporten mee voor de binding, maar daarnaast willen wij vooral medewerkers de vrijheid geven om zichzelf te ontwikkelen, onder andere met behulp van onze eigen VanMeijel Academy.

Nieuws

“Wij zijn niet alleen ICT leverancier, maar echt een digitaliseringspartner”

Sinds de oprichting in 1987 heeft Van Meijel Automatisering BV zich één belangrijk doel gesteld: de bouw digitaal maken. Want de werkdag van morgen kan echt slimmer, leuker en efficiënter, vinden zij. Victor van de Kaa vertelt hier meer over.

Nieuws

Heijkoop kiest voor integraal werken

Heijkoop Kraanverhuur & Zwaartransport uit Nieuwerkerk aan den IJssel zocht naar een oplossing om kraanplanning, transport, uitvoering en facturatie op elkaar aan te sluiten en vond dit in Metacom Essentials voor Verticaal Transport.

Nieuws

VanMeijel breidt rapportagemogelijkheden in Metacom uit door partnerschap met Peacock

Peacock en VanMeijel zijn partners hierdoor breidt VanMeijel hun rapportagemogelijkheden in Metacom uit.