0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Header_WKB_VanMeijel

De nieuwe Wet Kwaliteitsborging is jouw bedrijf er klaar voor?

Het duurt nog even, maar op 1 juli 2022 treedt de Wet Kwaliteitsborging voor de Bouw (WKB) in werking. De wet is bedoeld voor het verbeteren van de bouwkwaliteit en het bouwtoezicht, om zo bouwfouten te minimaliseren. Onze software kan jou helpen met het opbouwen van een online dossier. Dat kan namelijk simpeler, denken wij.
Schermafbeelding_2021-07-12_om_14.19.30.png

Weijers Riooltechniek live met Metacom Essentials en ACT

Weijers Riooltechniek uit Nijmegen heeft gekozen voor digitalisering met het Metacom Platform. Het bedrijf zocht naar een alles-in-één oplossing om efficiency te behalen en papieren processen uit te bannen voor planningsprocessen en het beheren van afvalstromen en stortvakken. Nu hebben zij bijna al hun bedrijfsprocessen geborgd in Metacom.
Header_ING_digitaliseringindebouw

Digitalisering in de bouw: de volgende stap is uitdagender

Het digitalisatie tempo in de bouwsector is de laatste jaren afgenomen, de vaart is er uit. Onlangs is er een nieuw rapport uitgebracht over: ‘Digitalisering in de bouw’. Ook VanMeijel werkte hieraan mee. Het ING Economisch bureau ging het gesprek over digitalisering van de bouwsector met Theo van Meijel aan.
Header_CostControl.jpg

Een nieuwe generatie software in projectbewaking | GWW magazine

Met software rondom projectbewaking en uitvoering richt Van Meijel Automatisering zich op aannemers in de Grond-, Weg- en Waterbouw, de Burgerlijke en Utiliteitsbouw en aanverwante dienstverleners. En dat is hard nodig, volgens Rienk Nieuwland. Als productowner developmentteam Metacom Projecten (met geesteskindje Cost Control) en in zijn rol als solutions architect binnen de klantorganisatie bij Van Meijel, constateert hij dat aannemers een andere rol krijgen.
AsfaltNu_Cobouwartikel

Een vloeiend geautomatiseerd proces voor asfaltproductiebedrijf AsfaltNu | Cobouw artikel

Heijmans en BAM besloten vorig jaar hun asfaltcentrales samen te brengen in AsfaltNu. Het bundelen van de capaciteiten maakte het mogelijk de innovatiekracht te vergroten, AsfaltNu ging hierbij de samenwerking met VanMeijel aan. Als efficiënt ERP-systeem bleek Metacom voor asfaltbedrijf AsfaltNu namelijk de ontbrekende schakel te zijn. De driehoek kwaliteitssysteem – weegbrugsoftware – ERP-systeem werd dankzij Metacom compleet. “In slechts vier maanden hebben we met z’n allen de inrichting van Metacom afgerond.”
1 -  2 -  3 -  volgende

blog

Schermafbeelding_2021-06-16_om_15.06.16.png

Metacom, hét planningsprogramma voor de bouw

Het opzetten van een goede bouwplanning wordt door veel bedrijven nog als moeilijk ervaren. Als het al gedaan wordt, dan is het vaak omdat de opdrachtgever het eist. Een goed planningsprogramma voor bouwbedrijven helpt niet alleen om overzicht te creëren voor alle partijen, het kan je ook helpen om kosten te besparen en risico's te elimineren. In deze blog vertel ik je wat Metacom hét planningsprogramma maakt voor bouwbedrijven.

Lees verder

case studies

Header_vanlenthedalfsen_klantcase

‘In control’ met digitale werkbonnen

bekijk de case study

Evenementen

Eve e e

Evenementen

Lees verder