0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

Nieuws

Recyclepro.artikel_(1)_.png

Veelzijdig familiebedrijf zet in op papierloos werken

Ruim twaalf jaar geleden al zette Reko Raalte de eerste stappen om met behulp van software van VanMeijel interne processen verder te stroomlijnen. Het veelzijdige familiebedrijf maakt nu met diezelfde ICT-partner een verdere digitaliseringsslag en kan op bijna alle afdelingen volledig papierloos werken.
Kovra_koppeling

Digitaal samenwerken met een Kovra Koppeling

Veel bouw-, installatie- en onderhoudsbedrijven voeren opdrachten, zoals reparaties of onderhoudsprojecten, uit voor woningcorporaties. Hier komen veel communicatielijnen en dus handelingen bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan het versturen van werkinstructies, het ontvangen van opdrachtbonnen, of het factureren hiervan. Hoe fijn zou het zijn als dit proces volledig digitaal verloopt? Dat kan, met een Kovra koppeling.
applicatiebeheerdersdag_metacom

Leren van elkaar: geslaagde applicatiebeheerders dag Metacom

Metacom beheerders vervullen een belangrijke rol binnen de organisatie: ervoor zorgen dat collega’s optimaal kunnen werken met de software. Op dinsdag 12 april stond er een kennissessie voor deze groep op het programma. Het doel? Applicatiebeheerders van onze klanten helpen om de mogelijkheden van de software optimaal te benutten en samen te sparren over de nieuwste ontwikkelingen. Graag blikken we terug op deze geslaagde dag.
1 -  2 -  3 -  volgende

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder