Dijken, bruggen, kanalen en wegen; we kunnen niet zonder in ons koude kikkerlandje. Dus ook niet zonder de bedrijven die dagelijks keihard werken om onze infrastructuur aan te leggen en te onderhouden. Dat gaat het beste wanneer je bedrijfsprocessen soepel en vlot verlopen. Daar kunnen wij je mee helpen met onze digitale oplossingen.

Filter op subbranche

Betere calculaties, de beste aanbieding

Met de juiste calculatie software werk je slim en efficiënt. Hierdoor maak jij voortaan de meest nauwkeurige en betrouwbare calculaties. Dat zorgt er niet alleen voor dat je het werk binnenhaalt met de beste aanbieding, maar levert ook een winstgevend project op.

Inzicht en grip op projecten

Tijdens een project wil je op elk moment weten hoe het ervoor staat. Met andere woorden; op tijd bijsturen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En aan het eind van de rit weet je snel wat het resultaat is. Zo leer je van elk project.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

Alle oplossingen voor grond- weg- en waterbouw

Bedrijven die al met onze software werken

Nooit meer materieel kwijtraken

Altijd weten waar een materieelstuk zich bevindt, meldingen krijgen wanneer er onderhoud nodig is en eenvoudig huur- en verhuur nota's opstellen. Zo heb je op dagelijkse basis het inzicht dat je nodig hebt voor een soepele bedrijfsvoering.

Urenregistratie biedt gemak voor iedereen

Digitaal uren registreren, bewerken en bekijken op mobiel of tablet. Zo vullen medewerkers altijd en overal zelf hun uren in. Op kantoor én op de bouwplaats, zonder tussenkomst van de administratie.

Meest recente artikelen

Alle artikelen