Succesvolle projecten met winstgevende resultaten wil iedereen, toch? Control, efficiëntie en inzicht in de financiële prestaties is wat je hiervoor nodig hebt. Zeker omdat projecten steeds uitdagender en risicovoller worden. De financiële informatie is echter vaak in meerdere systemen en spreadsheets in omloop. Hierdoor ontbreekt het aan een goed financieel overzicht die volledig én betrouwbaar is.

De voordelen van een financieel pakket specifiek voor bouw en infra

Financieel inzicht en overzicht in elk bedrijf en niveau

De financiële bedrijfsadministratie en projectadministratie zijn één. Hiermee heb je altijd alle cijfers bij de hand per bedrijf, project of op holdingniveau.

Geïntegreerde financiële en projectadministratie

Gegevens dubbel invoeren? Dat is verleden tijd. Omdat alle bedrijfsprocessen en data samen komen in één financiële administratie.

Altijd en overal toegang tot de cijfers

Doordat de projectresultaten volledig onderdeel zijn van de financiële administratie, heb je altijd een goed overzicht van de financiële impact en resultaten van projecten. Zo kun je op tijd bijsturen.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Ook inzicht en grip op de financiële processen krijgen?

Meest recente artikelen

Alle artikelen