Met al die stijgende materiaalprijzen sta je als inkoper voor grote uitdagingen: hoe bewaak ik mijn inkoopbudget? Hoe krijg ik zo snel mogelijk goedkeuring op een inkooporder? En hoe leg ik gemakkelijk al die prijsafspraken vast? Van inkooporders tot contracten en van offertes tot facturen; met de juiste inkoopsoftware voor de bouw, infra en aanverwante sectoren zorg je ervoor dat het inkoopproces op rolletjes verloopt.

Dé software om het inkoopproces in de bouw en infra te automatiseren

Eenvoudig artikelen inkopen met de 2BA-koppeling

Met een koppeling tussen Metacom en 2BA Unifeed heb je altijd toegang tot de actuele product- en prijsinformatie van je leveranciers. Wel zo makkelijk, bijvoorbeeld bij het samenstellen van offertes of contracten.

Alle informatie rondom het inkoopproces op één plek

Door geïntegreerd te werken signaleer je tijdig met de projectbewaking wanneer de inkopen niet in lijn zijn met het budget. Zo heb je real-time inzicht en kun je direct bijsturen wanneer nodig.

Inkoopfacturen sneller goedkeuren en verwerken

Met een automatische inkoopfactuur afhandeling wordt de weg van factuur naar betaling een gestroomlijnd proces. Goed- of afkeuren kan via een tablet, smartphone of desktop. En na goedkeuring wordt de factuur automatisch betaalbaar gesteld.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Ben jij klaar voor een efficiënter inkoopproces?

Meest recente artikelen

Alle artikelen