Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel zo goed mogelijk in te zetten, is een goede planning belangrijk. Voor een optimaal materieelbeheer heb je controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. Met de juiste software in huis lukt dat.

De pluspunten van goede materieelbeheer software

Aanpassingen in de verhuuradministratie? Geen probleem

Wat je ook verhuurt of uitleent, met het rekenmodel in Metacom houd je alles overzichtelijk bij. Voer eenvoudig correcties of aanpassingen door, zonder dat de financiële afhandeling hier vertraging door oploopt.

Materieel wat stilstaat, kost geld

Zorg dat schade- en reparaties zo snel mogelijk worden gemeld, bijvoorbeeld via de Metacom Online app, zodat onderhoud en keuringen direct ingepland kunnen worden.

Eenvoudig materieel in- en verhuren

Exact weten waar al het materieel zich bevindt? Of inhuren wanneer je materieel tekort komt? Door de in- en uitgifte bij te houden in één systeem wordt de kans op fouten verkleind en verloopt de financiële verwerking automatisch.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Ook efficiënter materieel plannen en beheren?

Meest recente artikelen

Alle artikelen