Binnen de kantoormuren zijn steeds meer werkzaamheden geautomatiseerd. Maar, daarbuiten gebeurt ook veel. En hoe zorg je ervoor dat die informatie juist bij de administratie of uitvoerder terechtkomt? Door binnen en buiten digitaal met elkaar te verbinden. En dat kan; maak kennis met Metacom Online binnen het Metacom platform.

Altijd en overal inzicht in de voortgang van je project

Als uitvoerder heb je dé tool in handen om op ieder gewenst apparaat alle verplichtingen rondom het bouwproces vast te leggen. Op deze manier heb je altijd en overal een actueel inzicht in de voortgang van je project.

Papierwerk is verleden tijd

Papieren urenbriefjes of werkopdrachten? Dat is niet echt meer van deze tijd. Met Metacom Online kun je eenvoudig en flexibel registreren via je smartphone, tablet of desktop.

Maak het de uitvoerder gemakkelijk

Een uitvoerder draagt veel verantwoordelijkheden; van de registratie van werkzaamheden tot de bewaking van kosten en opbrengsten. Je kunt er ook voor kiezen om medewerkers zelf hun werkzaamheden te laten registreren, dit bespaart veel tijd.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Ook bedrijfsprocessen digitaliseren?

Meest recente artikelen

Alle artikelen