Frans van Meijel is vanuit eigen praktijkervaring begonnen met een calculatiepakket te bouwen om zijn toenmalige werk simpeler te maken. Na ruim 35 jaar vormt dat nog steeds het fundament onder onze missie: Bouwen efficiënter, slimmer en leuker maken. Onze klanten en hun processen zijn veelzijdig. Wij zijn gespecialiseerd om samen met hen passende automatisering te realiseren. VanMeijel Automatisering ontwikkelt en implementeert zelf haar software. Dit doen wij met ca. 120 medewerkers verdeeld over drie locaties: Amsterdam, Emmeloord en Eindhoven. Sinds 2019 zitten de zonen van Frans; Peter en Theo aan het stuur van het familiebedrijf. Zij hebben als doel klanten nog beter te helpen met hun veranderende behoeften.

35 jaar kennis en ervaring

Onze oprichter Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet.

Onze visie bij VanMeijel

Inmiddels hebben zijn zoons Peter en Theo het stokje overgenomen. Hun droom: bijdragen aan het oplossen van grote maatschappelijke uitdagingen door de bouw en aanverwante sectoren te digitaliseren.

Onze werkwijze

01

Het eerste contact

Zijn wij een match?

02

De koffie-afspraak

Om jouw uitdagingen beter te begrijpen

03

It's showtime

Tijdens een demo laten we je onze oplossingen zien

04

Een blauwdruk

De bouwtekening voor jouw digitale oplossingen

05

Klaar voor de start

We gaan implementeren!

06

We doen het samen

We blijven nauw samenwerken

Werken bij VanMeijel

Voelt als thuiskomen. Samen met meer dan 100 collega’s steken wij dagelijks onze handen uit de mouwen. Met digitalisering maken wij de werkdag van onze klanten leuker en simpeler. Van salestijgers tot computernerds en van administratieve helden tot technische raadgevers. We doen het samen.

  • Consultant (ERP)
  • Software tester
  • Proces developer
  • Young professional
  • Lead developer
  • Sales Executive

Koppel met onze partners

Waar kunnen we jou bij helpen?

Ontdek samen de mogelijkheden

Geen bedrijf is hetzelfde. We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jullie uitdagingen zijn.

0527 614767

Meest recente artikelen

Alle artikelen