Van bouw- en sloopafval naar nieuwe grondstoffen: duurzaam denken en doen krijgt steeds meer aandacht. Het inzamelen, verwerken en recyclen van allerlei soorten afval brengt complexe processen met zich mee. Hoe houd je het overzicht? Digitale oplossingen kunnen jou helpen in de processen rondom afval en recycling, zoals sloop, transport en containerverhuur.

Filter op subbranche

Op elk moment zicht op je afvalstromen

Bij bouwen, renoveren en slopen van gebouwen, bouwwerken of wegen komt veel afval vrij. Door deze stromen inzichtelijk te maken met behulp van software heb je grip op de processen, wordt het sneller afgehandeld en weet je welke materialen er overblijven voor hergebruik.

Snelle facturatie door digitale bouwplaatsregistraties

Vanaf de bouwplaats met je mobiel alle informatie direct doorgeven aan de binnendienst, van inkoopopdrachten aanmaken tot fiatteren van een leveranciersbon. Zo verloopt het hele facturatieproces soepel en snel.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

Alle oplossingen voor sloop, afval en recycling

Bedrijven die al met onze software werken

Urenregistratie biedt gemak voor iedereen

Digitaal uren registreren, bewerken en bekijken op mobiel of tablet. Zo vullen medewerkers altijd en overal zelf hun uren in. Op kantoor én op de bouwplaats, zonder tussenkomst van de administratie.

Nooit meer materieel kwijtraken

Altijd weten waar een materieelstuk zich bevindt, meldingen krijgen wanneer er onderhoud nodig is en eenvoudig huur- en verhuurnota's opstellen. Zo heb je op dagelijkse basis het inzicht dat je nodig hebt voor een soepele bedrijfsvoering.

Meest recente artikelen

Alle artikelen