Als bouwer sta je voor grote uitdagingen: hogere kwaliteitseisen, kortere uitvoeringstermijnen en beperkte budgetten. Bouwen op basis van een bouwinformatiemodel (BIM) kan hierbij een oplossing bieden. Met BIM-software komt alle informatie van een bouwwerk bij elkaar en kun je gemakkelijk samenwerken met betrokken partijen. Dus, ga jij ook ‘BIMmen’?

De voordelen van een BIM-oplossing

Verbinding tussen ontwerp, calculatie en realisatie met BIM

Op basis van de hoeveelheden en geometrische informatie uit een 3D-model kun je snel in één systeem een kostprijs calculatie, projectplanning, inkoop en een kostenbewaking maken. Oftewel: bouw met BIM.

Met BIM heb je wijzigingen onder controle

Je hebt altijd grip en inzicht op de gemaakte wijzigingen in het 3D-model. Wijzigingen zijn direct zichtbaar in bijvoorbeeld de BIM calculatie, zodat wijzigingen snel worden doorberekend.

Realiseer het beste BIM project

In een vroeg stadium kun je ontwerpen met elkaar vergelijken. Bepaal de optimale prijs-kwaliteitverhouding en realiseer zo het beste idee.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Ook calculeren op basis van een 3D-model?

Meest recente artikelen

Alle artikelen