Om grip te houden op lopende projecten is het van belang om je financiële administratie op orde te hebben. Dagelijks gaan bij bouwbedrijven talloze papieren facturen de deur uit. Deze handmatige verwerking zorgt voor veel onnodig administratief werk. Waarom dus niet overstappen op een automatische factuurverwerking? Het is sneller, makkelijker en scheelt veel werk.

De voordelen van een facturatieprogramma voor de bouw en infra

Factureer middels een termijnstaat of digitale prestatiebon

Digitaal factureren bespaart veel administratieve rompslomp. Het is sneller en het bespaart je bovendien ook nog eens veel geld. Het einde van de papieren factuur is nabij.

Voldoe aan de verplichting van overheden

Tegenwoordig is het verplicht om via SimplerInvoicing digitaal een factuur af te leveren bij de Rijksoverheid. Met onze oplossing voldoe je aan deze verplichting.

Versnel je facturatieproces

Het systeem stelt de factuur automatisch op. En wanneer de factuurdatum bereikt is, wordt er een fiatteringsroute gestart. Zo kunnen je facturen snel de deur uit.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Ook slimmer en sneller factureren?

Meest recente artikelen

Alle artikelen