Al dat papier; werkbonnen, weekstaten, facturen. Het is niet alleen onhandig omdat er wel eens wat kwijt raakt of onleesbaar is, maar het is ook niet echt duurzaam. Daarbij moeten zaken vaak worden overgetypt om ze het in een systeem te krijgen. Dat kost veel tijd en een foutje is zo gemaakt. De wens om papierloos te werken is dan ook een mooie stap richting een volledig gedigitaliseerde bedrijfsvoering.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar, werken zonder papier?

Door per proces de papierstroom om te zetten in een digitaal proces. Neem bijvoorbeeld het urenproces, waarbij een werknemer uren met de hand op een formulier invult. Door dit formulier te digitaal te maken, bespaar je een hoop tijd. En het biedt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld de CAO te koppelen. Zo werk je niet alleen efficiënter, maar ook slimmer. En dit is nog maar één voorbeeld van wat er allemaal mogelijk is.

3 F0 A0326

Het low-code platform Metacom Online

Met het low-code platform Metacom Online kun je deze processen zelf digitaliseren. Hiervoor hoef je geen programmeer kennis te hebben, maar met een workshop en wat oefening kun je direct aan de slag. Maar, er zijn ook processen waarvoor een zogenaamde ‘package’ beschikbaar is. Hierbij is 80% van het proces al gemaakt en moet het laatste gedeelte nog ingericht worden, specifiek voor jouw bedrijf.

Mobiel.in.hand.2.personen

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

Foto.Victor

Meest recente artikelen

Alle artikelen