Urenbriefjes, ze moeten allemaal ingevuld worden, ingeleverd bij de administratie en vervolgens verwerkt worden in een systeem. In de praktijk betekent dit: overtypen. Een tijdrovende klus waarbij een foutje zo gemaakt is, om nog maar te zwijgen over kwijtgeraakte briefjes of onleesbare briefjes. En naast urenbriefjes wordt er ook vaak gewerkt met werkbonnen, inkoopfacturen, bonnen of begeleidingsbrieven. Een hele hoop papier, dat het werken soms onoverzichtelijk maakt, veel handmatig en dubbel werk geeft, het risico op fouten hoog maakt en daarbij is het ook niet zo duurzaam.

Maar hoe krijg je dat voor elkaar, werken zonder papier?

Door per proces de papierstroom om te zetten in een digitaal werkproces, wordt papierloos werken bereikbaar. Door bijvoorbeeld het urenbriefje om te zetten in een digitaal formulier, dat overal ingevuld kan worden en vervolgens meteen beschikbaar is voor de administratie. En dat is slechts één voorbeeld van wat er mogelijk is is met ons low code platform Metacom Online. We bieden packages waarbij een proces al grotendeels klaar is voor gebruik en alleen het laatste stukje nog ingericht hoeft te worden om helemaal aan te sluiten op jouw bedrijf. Of je kunt zelf aan de slag met modelleren. Hiervoor hoef je geen programmeer kennis te hebben, maar met een workshop en wat oefening bouw je je eigen processen. De mogelijkheden om de processen in je organisatie te digitaliseren zijn dan eindeloos.

Waarom het low-code platform Metacom Online?

Door te digitaliseren bespaar je tijd, je voorkomt fouten en je maakt het werk ook leuker omdat dubbel en handmatig werk niet meer nodig is. Je kunt ook steeds slimmer gaan werken door bijvoorbeeld de CAO te koppelen aan de digitale urenregistratie. Dan wordt werken nog efficiënter en dat is in tijden van een krappe arbeidsmarkt ook mooi meegenomen.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

Alle oplossingen binnen Metacom Online

Meest recente artikelen

Alle artikelen