Met veel projecten onderhanden is een goede planning onmisbaar. Hoe zorg je er anders voor dat projecten op tijd en binnen budget af worden gerond? Oh ja, en hoe weet je waar en elk materieel zich bevindt? Maak het jezelf gemakkelijk met een planningssysteem waarbij al deze processen samenkomen. Hiermee krijg je inzicht in de capaciteit, zet je resources zo optimaal mogelijk in en voorkom je een dubbele inzet.

Voordelen van specifieke projectplanning software

Makkelijk plannen met een grafisch planbord

Voor een succesvol project wil je de resources op de juiste plaats en tijd beschikbaar hebben. Een grafisch planbord geeft je hierbij snel inzicht in de beschikbaarheid van mens en materieel.

Analyseer de impact van wijzigingen

Door het krachtige wijzigingenbeheer heb je altijd inzichtelijk wie, wat, wanneer iets heeft gewijzigd in de planning. Daarnaast krijg je een melding wanneer er bijvoorbeeld een wijziging is gemaakt in de calculatie. Zo kun je direct bepalen wat de impact van deze wijziging op de bouwplanning is.

Snel inzicht op activiteiten en capaciteit

Met planning software krijg je overzicht in de capaciteit, mijlpalen en prognoses van de bezettingen. Maak daarnaast ook eenvoudig roosters, werk- of inkoopplanningen en werkschema’s voor een efficiënte inzet van je personeel.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Ook projecten op tijd opleveren met behulp van de juiste planningsoftware?

Meest recente artikelen

Alle artikelen