Als mogelijke partner of werknemer wil je misschien weten of VanMeijel wel betrouwbaar of een goede werkplek is. Omdat we het belangrijk vinden om te voldoen aan de hoogste standaarden, lichten we hier twee van onze certificeringen uit, Great Place to Work en ISO 9001 en ISO 27001.

Great Place to Work

VanMeijel is sinds 2022 gecertificeerd als Great Place to Work. Een Great Place to Work certificaat wordt behaald door te voldoen aan bepaalde standaarden en daarnaast wordt er jaarrlijks een onderzoek afgenomen onder werknemers. Hiervoor moet een score hoger dan 70% worden behaald. Waar worden we op gescoord? Onder andere hoe trots werknemers zijn om bij VanMeijel te werken, hoeveel werkplezier zij ervaren en of ze zich prettig voelen bij VanMeijel. Zowel in 2022 als in 2023 hebben we de score van minimaal 70% behaald.

ISO Certificering

Onze klanten vertrouwen ons één van hun belangrijkste bezittingen toe, namelijk de bedrijfsinformatie van hun organisatie. Het verwerken van deze informatie op een manier die vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid waarborgt, is een hoge prioriteit bij VanMeijel. Daarom zijn we er trots op dat we succesvol zijn gecertificeerd voor ISO 9001 en ISO 27001, wat onze toewijding aan kwaliteitsbeheer en informatiebeveiliging van onze partners bevestigt.

Meest recente artikelen

Alle artikelen