Nieuws

VanMeijel is DICO gecertificeerd!

Hoge datakwaliteit is van groot belang, zeker in de digitale bouwketen! We hechten veel waarde aan het vertrouwen van onze klanten. We vinden het dan ook erg belangrijk dat we onze klanten de zekerheid van betrouwbare data kunnen bieden en daarbij voldoen aan een hoge norm van datakwaliteit en betrouwbaarheid. Want dat is wat onze klanten verdienen. Daarom zijn we aan de slag gegaan met het behalen van de DICO certificering. En we zijn trots om mee te mogen delen dat we de certificering hebben behaald!

Nieuws

Verplichte duurzaamheidsrapportage met nieuwe richtlijn CSRD

Met de groeiende bewustwording van klimaatverandering en milieubescherming, worden bedrijven over de hele wereld aangemoedigd om hun ecologische voetafdruk te verkleinen en duurzame methoden te omarmen. De nieuwe richtlijn CSRD (Corporate Sustainability Reporting Directive) heeft een significant effect op organisaties die nu meer dan ooit worden aangespoord om transparantie te bieden over hun duurzaamheidsprestaties.

Nieuws

VanMeijel Automatisering bouwt met input van uitvoerders van VolkerWessels een nieuwe bouwplaatsmodule

VolkerWessels ondernemingen KWS en Van Hattum en Blankenvoort zijn twee toonaangevende bedrijven in de infrastructuurbranche. Waar de één groot is in het bouwen van een duurzame en toekomstbestendige infrastructuur, bouwt de ander op zijn beurt ingenieuze betonnen kunstwerken, infrastructuur en civiele betonconstructies van de buitencategorie.

Nieuws

Een dag bij VanMeijel

Altijd al benieuwd hoe een dag bij VanMeijel eruitziet? Dan hebben we goed nieuws! Onze collega Christiaan heeft één van zijn drukke dagen vastgelegd.

Nieuws

Hoofdsponsor Nacht van Oranje 2024

VanMeijel is gevestigd in Emmeloord, het hart van de polder. En daar zijn we trots op. We zijn dan ook graag betrokken in de omgeving. Daarom hebben we nu getekend voor het hoofdsponsorschap van de Nacht van Oranje!

Nieuws

Verwerk bankafschriften nu nog makkelijker!

Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie te verbeteren voor het verwerken van bankafschriften binnen Metacom. We willen onze software blijven verbeteren om zo de beste ervaring te kunnen bieden. Daarom hebben we geluisterd naar de feedback van onze gebruikers.

Nieuws

Maak nu gebruik van onze e-learnings met Metacom 2023

Om gebruikers binnen het Metacom platform wegwijs te maken in de vele mogelijkheden, te leren werken met de modules én te zorgen dat gebruikers meer halen uit bestaande functionaliteit, zijn we begonnen met het ontwikkelen van e-learnings. Hierdoor kunnen gebruikers leuker, efficiënter en slimmer werken met Metacom.

Blog

Sleutels tot succesvol projectmanagement

In de GWW sectoren waar complexe en vaak grootschalige projecten worden uitgevoerd speelt projectmanagement een grote rol. Zo moet aan strakke deadlines voldaan worden, zijn er budgetbeperkingen die moeten worden beheerd en vergeet ook niet het risicobeheer. Efficiënt projectmanagement is dan ook essentieel.

Blog

5 quick wins voor het optimaliseren van cyber security in de bouw en GWW

Het algemene beeld van cybercriminelen is dat ze zich vooral focussen op grote en internationale bedrijven. Echter is niets minder waar. Cybercriminaliteit treft voornamelijk de middelgrote Nederlandse bedrijven. Juist daarom is het extra belangrijk om aandacht te besteden aan online security voor bouw- infra- en installatiebedrijven