Nieuws

Slimmer, leuker en efficiënter werken als aannemer? Bezoek Building Tomorrow!

Na een succesvolle eerste editie in 2023 is het tijd voor een gloednieuwe versie van het festival ‘’Building Tomorrow”. Op 4 juni is het festivalterrein van Netl wederom het decor van een dag vol inspiratie voor de hele bouw, GWW en aanverwante sectoren. Of je nu directeur, IT manager, controller of calculator bent, na deze dag heb je allerlei nieuwe inzichten opgedaan over hoe je als afdeling of organisatie slimmer, leuker en efficiënter kunt werken.

Nieuws

KWS Infra blij met Metacom: berekent stikstof en CO2

Per infra- of bouwproject in één oogopslag kunnen zien wat de uitstoot van stikstof en CO₂ is; dat is de kracht van de module duurzaamheidscalculatie, onderdeel van het ERP-platform Metacom, zegt Pepijn Hellemons van VolkerWessels Infra Digital.

Nieuws

Schagen kiest voor webcalculatie met Metacom

Schagen Infra calculeert infrastructurele werken en zag dat de complexiteit hiervan toeneemt. Opdrachtgevers stellen meer eisen, en ook het kunnen rekenen met asfaltmengels werd complexer. Om die reden zocht de organisatie een oplossing die beter aansloot bij de wensen en werkwijze van het bedrijfsbureau.

Nieuws

Line-up Building Tomorrow

Er zijn weer nieuwe namen toegevoegd aan de line-up van Building Tomorrow!

Nieuws

Building Tomorrow: branche evenement faciliteert kennisdeling en netwerken

Het festival 'Building Tomorrow' keert terug. Op dinsdag 4 juni transformeert het terrein van Netl opnieuw tot een ontmoetingsplek voor professionals uit de bouw-, GWW- en aanverwante sectoren. "Een dag vol inspiratie", aldus Peter Winkeler, commercieel manager bij VanMeijel.

Event

Building tomorrow: het festival voor iedereen in de bouw, GWW en aanverwante sectoren

Na een succesvolle eerste editie in 2023 is het tijd voor een gloednieuwe versie van het festival ‘’Building Tomorrow”. Op 4 juni is het festivalterrein van Netl wederom het decor van een dag vol inspiratie voor de hele bouw, GWW en aanverwante sectoren.

Nieuws

Vebego Groen en VanMeijel starten een strategische samenwerking

Vebego Groen, ontstaan uit het samengaan van verschillende groenbedrijven die zich inzetten voor diverse groenprojecten; van advies over verduurzaming van de groene leefomgeving tot de uitvoering van het integrale groenbeheer, kiest voor Metacom als haar toekomstige ERP-oplossing. De implementatie van Metacom maakt voor de 1200 medewerkers het werk slimmer en efficiënter en zorgt voor inzichtelijke resultaten.

Nieuws

Festival Building Tomorrow

4 juni is het zover: het festival Building Tomorrow! Een inspirerende dag voor de hele bouw, GWW branche en aanverwante sectoren. Commercieel manager Peter Winkeler vertelt wat je van deze dag kan verwachten.

Nieuws

Ons softwarepakket laat zien hoe duurzaam een bouwproject is

Met 70 procent marktaandeel in de grote infrabedrijven van Nederland, is VanMeijel uit Emmeloord een grote speler in de automatisering te noemen. Toch blijft het bedrijf stevig met de voeten in de polderklei staan, daar waar grondlegger Frans van Meijel het in 1987 oprichtte. ‘Hoe groot we ook groeien, wij blijven een familiebedrijf. We gaan niet voor de snelle successen, maar kiezen altijd voor de lange termijn en investeren in onze klantrelaties.’