Nieuws

Verhalen uit de praktijk tijdens festival: wat doen aannemers om hun organisatie future proof te maken?

Tijdens het digitaliseringsfestival op dinsdag 6 juni a.s. kom je alles te weten hoe je jouw organisatie toekomstbestendig kunt maken met behulp van de nieuwste digitale ontwikkelingen en toepassingen. Naast vele kennissessies, keynotes, partnersessies krijgen ook aannemers een eigen podium om je te inspireren over de mogelijkheden van digitalisering in de praktijk. Welke dit zijn? Dat lees je hier!

Nieuws

Partnersessies | Festival 2023

Over minder dan 3 weken is het zover: het VanMeijel digitaliseringsfestival "Future Proof". Dit is hét moment om inspiratie op te doen hoe je jouw bedrijf toekomstbestendig kunt maken met behulp van de nieuwste digitale ontwikkelingen rondom Metacom. Nog niet aangemeld? Meld je vandaag nog aan samen met je collega's!

Event

VanMeijel Digitaliseringsfestival "Future Proof"

6 juni 2023 is het zover! Het VMA digitaliseringsfestival. Dit jaar trappen we de eerste editie af met het thema "Future Proof". Ben jij erbij? Meld je hier gratis aan!

Blog

In de spotlight: Munitie ruimen met Dekkers grondverzet

VanMeijel maakt dagelijks klanten in bouwend nederland blij met Metacom. Maar wie zijn eigenlijk die klanten en wat voor werkzaamheden doen ze precies? Deze keer zijn we langs geweest bij Dekkers Loon- en Grondverzetbedrijf uit Maasbommel. Ergens op een leeg veld in Amsterdam spreken we directeur Maarten Toonen Dekkers. Hij vertelt over de geschiedenis van Dekkers én vertelt ter plekke wat er allemaal komt kijken bij het ruimen van munitie.

Event

Banenmarkt 23 juni

Net afgestudeerd of toe aan een nieuwe uitdaging? Kom 23 juni langs bij VanMeijel en doe inspiratie op voor je nieuwe baan! Benieuwd hoe het is om consultant te zijn, of wil je een kijkje achter de schermen nemen bij onze development afdeling? We zien je graag op ons hoofdkantoor in Emmeloord!

Nieuws

Vaarkamp gaat voor de toekomst met VanMeijel

Deze maand is er weer een nieuwe klant bijgekomen: We heten Vaarkamp van harte welkom! Vaarkamp is voornamelijk werkzaam aan verschillende projecten in de openbare ruimte. Groenaanleg, - onderhoud , boomverzorging, bestratings- en rioleringswerk en het maaien van watergangen.

Blog

GP Groot is trotse voorloper van gebied van e-facturatie

Veilig, snel en efficiënt digitaal zakendoen; dát is de kern van e-facturatie. “Gebruikersgemak is gegarandeerd.” Hoe werkt het?

Event

Gebruikersdag IFA

Maak jij gebruik van onze IFA module? Kom dan langs bij onze gebruikersdag op 22 juni! Samen met onze specialisten en andere gebruikers in het vakgebied gaan we aan de slag om IFA nog beter te maken. Meld je hier aan!

Nieuws

Line-up digitaliseringsfestival 2023

6 juni vindt het VMA festival "Future Proof" plaats. Een dag vol inspiratie en gezelligheid! Wat kun je deze dag ongeveer verwachten als festival bezoeker? We hebben alvast een sneak peek van hoe het programma vorm gaat geven!