De burgerlijke en utiliteitsbouw is overal. Woningen, scholen, kantoren, loodsen en fabrieken; de behoefte is groter dan ooit. Als aannemer wil je kwaliteit leveren aan je opdrachtgevers en tegelijkertijd de bedrijfsresultaten verbeteren. Dat vraagt om gestroomlijnde processen en automatisering die dat mogelijk maakt.

Calculeren op basis van een 3D-model met BIM

Het volledige bouwproces integraal aansturen op basis van een 3D-model, van calculatie en planning tot de inkoop en kostenbewaking. Zo werken alle betrokken partijen samen binnen hetzelfde complexe bouwproces met dezelfde informatie.

Inzicht en grip op projecten

Tijdens een project wil je op elk moment weten hoe het ervoor staat. Met andere woorden; op tijd bijsturen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En aan het eind van de rit weet je snel wat het resultaat is. Zo leer je van elk project.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

Alle oplossingen voor de burgerlijke en utiliteitsbouw

Bedrijven die al met onze software werken

Slim facturen maken, versturen en goedkeuren

Dagelijks worden er nog talloze papieren facturen verstuurd. Met een digitaal facturatieproces voorkom je stapels papier, bespaar je veel handmatig werk en zorg je ervoor dat de verkoopfactuur zo snel mogelijk bij de opdrachtgever ligt.

Urenregistratie biedt gemak voor iedereen

Digitaal uren registreren, bewerken en bekijken op mobiel of tablet. Zo vullen medewerkers altijd en overal zelf hun uren in. Op kantoor én op de bouwplaats, zonder tussenkomst van de administratie.

Meest recente artikelen

Alle artikelen