Nieuwe samenstelling directie vanaf 1 oktober

Vanaf 1 oktober a.s. zal de samenstelling van de directie van VanMeijel veranderen. Jacob Koffeman zal na ruim vier jaar aftreden. Peter Winkeler, Jelle Boomsma en Ingrid Kempenaar worden toegevoegd aan de directie, naast Peter en Theo van Meijel.

Peter van Meijel: “Allereerst willen we Jacob bedanken voor zijn inzet en bijdragen de afgelopen jaren. Na het plotselinge overlijden van Frans van Meijel, kregen wij in 2019 het roer van het bedrijf in handen. Jacob is destijds ingestapt om ons en het MT op weg te helpen met zijn kennis en ervaring. Inmiddels zijn we bijna vijf jaar verder en zijn we klaar voor een volgende stap. Kijkend naar de toekomst hebben Theo en ik nagedacht over de verdere invulling van de directie. We hebben besloten om de zittende MT leden -Peter Winkeler, Jelle Boomsma en Ingrid Kempenaar- toe te laten treden tot de directie, om zo voort te borduren op de ingeslagen weg en hiermee de continuïteit te waarborgen als familiebedrijf.”

Theo vult aan: “Peter en ik zullen ons als algemeen directeur vooral gaan richten op innovatie, techniek en research & development. Peter Winkeler zal als directeur commercie verantwoordelijk worden voor de commerciële zaken en support. Jelle Boomsma heeft als directeur services de verantwoordelijkheid over de projecten en consultants van respectievelijk het Metacom+ en Metacom Online team. Ingrid Kempenaar zal tot slot als financieel directeur verantwoordelijk worden voor de afdeling Finance & Control en de staf.”

“We kijken ernaar uit om met de nieuwe samenstelling van de directie aan de slag te gaan met de uitdagingen van vandaag en de vraagstukken van morgen”, sluit Peter af.


Meest recente artikelen

Alle artikelen