Alle bedrijfsprocessen van Roos Groep digitaal

Onder de gezamenlijke naam Roos Groep zijn verschillende B.V’s gebundeld met als doel: duurzaam ondernemen en het garanderen van de hoogste kwaliteit en veiligheid. Naast duurzaamheid is digitalisering een belangrijke pijler in de bedrijfsvoering. En daar hebben zij in de afgelopen jaren flinke stappen in gezet met behulp van het Bizzstream platform.

Vijf jaar geleden werd er nog veel geregistreerd op papier. Urenbriefjes, werkbonnen of inkoopfacturen, een digitale werkwijze was nog niet echt sprake van. Roos Groep koos ervoor om zelf verschillende processen te modelleren op het Bizzstream platform. En dat werpt zijn vruchten af. De mogelijkheden zijn namelijk eindeloos. Van digitale urenbriefjes tot het melden van schade of reparaties aan het materieel; alles verloopt nu digitaal.

In onderstaande video vertellen Tom Roos (operationeel directeur), Bertil van de Laar (uitvoerder), Bert Solias (uitvoerder) en Johan de Leeuw (ZZP’er, ingehuurd door Roos Groep) hoe Bizzstream bijdraagt aan het vereenvoudigen van hun werkzaamheden.

Door onze bedrijfsprocessen te digitaliseren met Bizzstream kunnen we meer sturen op data in plaats van onderbuikgevoel. Daarnaast zorgt het ervoor dat we minder hoeven te focussen op administratie en meer op een goede uitvoering van het werk. - Tom Roos, Operationeel directeur
Tom Roos

Ook werkzaamheden vereenvoudigen door digitalisering?

Neem contact op