Onzichtbaar maar onmisbaar: de ondergrondse infrastructuur. Het wordt steeds drukker in de ondergrond. Naast tracés voor kabels en leidingen is er ook ruimte nodig voor heipalen en rioleringsbuizen. En daar komen nieuwe ontwikkelingen op gebied van de energietransitie nog bij. Dat maakt dat de druk op het ondergrondse ruimtegebruik alleen maar toeneemt. Een mooi moment om een professionaliseringsslag in je bedrijfsvoering te maken.

Inzicht en grip op projecten

Tijdens een project wil je op elk moment weten hoe het ervoor staat. Met andere woorden; op tijd bijsturen zodat je niet voor verrassingen komt te staan. En aan het eind van de rit weet je snel wat het resultaat is. Zo leer je van elk project.

Digitale werkopdrachten

Uit de planning komen werkopdrachten, zo weet iedereen wat de bedoeling is. Om het proces vloeiend over te laten lopen van binnen- naar de buitendienst, is digitalisering de verbindende factor. Zo is de opdracht altijd en overal beschikbaar, op je telefoon of tablet.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de ondergrondse infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

Bedrijven die al met onze software werken

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

35 jaar kennis en ervaring

Onze oprichter Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet.

Meest recente artikelen

Alle artikelen