Het uitgraven en verplaatsen van grond. Dat klinkt misschien simpel, maar de praktijk is wel wat ingewikkelder dan dat. Ontgraven, transporteren, inrijden, spreiden of het onder profiel brengen van grond. En dat allemaal onder strenge regelgeving, want verontreinigde grond verplaatsen moet voorkomen worden. Wat je ook graag wil voorkomen: dubbel werk, gebrek aan inzicht en grote fouten. En daar kunnen wij je bij helpen.

Nooit meer materieel kwijtraken

Altijd weten waar een materieelstuk zich bevindt, meldingen krijgen wanneer er onderhoud nodig is en eenvoudig huur- en verhuurnota's opstellen. Zo heb je op dagelijkse basis het inzicht dat je nodig hebt voor een soepele bedrijfsvoering.

Op elk moment zicht op je afvalstromen

Bij bouwen, renoveren en slopen van gebouwen, bouwwerken of wegen komt veel afval vrij. Door deze stromen inzichtelijk te maken met behulp van software heb je grip op de processen, wordt het sneller afgehandeld en weet je welke materialen er overblijven voor hergebruik.

Alle oplossingen voor bedrijven in het grondverzet

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

35 jaar kennis en ervaring

Onze oprichter Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet.

Meest recente artikelen

Alle artikelen