De maatschappij mobiel houden: dat is het doel van bedrijven die onze infrastructuur onderhouden. Om de komende jaren al het (achterstallig) onderhoud uit te voeren, neemt de druk op deze bedrijven toe. Die druk kun je beter aan wanneer alle bedrijfsprocessen soepel verlopen. Hier kunnen wij je mee helpen.

Betere calculaties, de beste aanbieding

Met de juiste calculatie software werk je slim en efficiënt. Hierdoor maak jij voortaan de meest nauwkeurige en betrouwbare calculaties. Dat zorgt er niet alleen voor dat je het werk binnenhaalt met de beste aanbieding, maar levert ook een winstgevend project op.

Snelle facturatie door digitale bouwplaatsregistraties

Vanaf de bouwplaats met je mobiel alle informatie direct doorgeven aan de binnendienst, van inkoopopdrachten aanmaken tot fiatteren van een leveranciersbon. Zo verloopt het hele facturatieproces soepel en snel.

Alle oplossingen voor bedrijven met onderhoudscontracten

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

35 jaar kennis en ervaring

Onze oprichter Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet.

Meest recente artikelen

Alle artikelen