Slimmer, leuker en efficiënter werken als aannemer? Bezoek Building Tomorrow!

Na een succesvolle eerste editie in 2023 is het tijd voor een gloednieuwe versie van het festival ‘’Building Tomorrow”. Op 4 juni is het festivalterrein van Netl wederom het decor van een dag vol inspiratie voor de hele bouw, GWW en aanverwante sectoren. Of je nu directeur, IT manager, controller of calculator bent, na deze dag heb je allerlei nieuwe inzichten opgedaan over hoe je als afdeling of organisatie slimmer, leuker en efficiënter kunt werken.

Loop voorop met nieuwe inzichten
Building Tomorrow biedt een platform aan 200+ branchegenoten om elkaar te ontmoeten en inspirerende sessies bij te wonen over alles wat nú speelt in de branche. Denk aan uitdagingen rondom duurzaamheid en elektrificatie, veilig werken in de cloud, het aannemen van nieuw personeel en innoveren op digitaal gebied. Dit alles wordt verzorgd door experts van branche- en vakorganisaties zoals Bouwend Nederland, ABN AMRO, MKB Infra en ervaren specialisten van diverse techbedrijven.

Volker Wessels, Bouwend Nederland en meer
Er is een afwisselend programma samengesteld voor directeuren, IT managers, calculatoren en mensen met een finance achtergrond. Je kunt een keuze maken uit meer dan 25 masterclasses, tafelgesprekken en workshops. Hierbij een paar highlights.

Innovatie aannemers
Hugo van Haaren zal namens Volker Wessels je meenemen in hoe zij de administratieve lasten bij uitvoerders hebben weten te verminderen met behulp van digitalisering. Arnoud Kleijn, financieel directeur van Adex Groep zal aanwezig zijn en gaat vertellen hoe volledig geautomatiseerde factuurverwerking jouw organisatie efficiënter laat draaien. Daarnaast zal Erik Hans van de Kop, directeur van Verschoor, vertellen hoe zij als kraanverhuurder groeien met behulp van data.

Innovatieve sessies

Vak- en branche organisaties
Philip van Nieuwenhuizen, voorzitter van MKB Infra, vertelt hoe je je als MKB bedrijf kunt klaarstomen voor de toekomst in tijden van toenemende concurrentie, complexere projecten en het belang van duurzaamheid. Leontien van de Waal, sector specialist bij ABN Amro, zal je vertellen hoe je succesvol en verantwoord de elektrificatie van materieel kunt toepassen in de praktijk.

Voorop lopen met digitalisering en veilig werken
Daarnaast zal er veel aandacht worden gegeven aan innovaties op het vlak van digitalisering. Denk aan nieuwe toepassingen door te werken vanuit de cloud, BI, CRM en het automatiseren van berichtenverkeer in de keten door partijen als VanMeijel, Peacock, eConnect en GMI. Jochen de Ouden zal verder als ethical hacker je bewust maken van de vele risico’s wanneer je je informatiehuishouding niet goed voor elkaar hebt en je tips & tricks geven om veilig te gaan werken.

Building Tomorrow

Training duurzaam calculeren en recruitment tips
Verder zijn er tijdens het festival diverse trainingen. Zo is er speciaal voor calculatoren een training hoe je op basis van duurzaamheidsaspecten kan calculeren. Daarnaast zal recruiter Wesley Aalst je vertellen hoe je het juiste personeel vindt in tijden van een krappe arbeidsmarkt door slim te recruiten.

Netwerken en fun
Tot slot mag je veel fun verwachten op deze dag. Er is veel gelegenheid om te netwerken, er zijn foodtrucks, een DJ zorgt voor muziek en er zijn leuke activiteiten als kleiduifschieten. Technofilosoof Rens van der Vorst zal de dag afsluiten met vurige stand-up comedy, met maar één doel: ons na laten denken over onze relatie met technologie.

Wil jij voorop blijven lopen, nieuwe ideeën opdoen en een leuke en sfeervolle dag hebben in festival setting? Meld je dan nu aan via: www.buildingtomorrow.nl.

Tot dinsdag 4 juni!

Dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd op cobouw.nl

Meest recente artikelen

Alle artikelen