Binnenkort nieuwe e-learnings beschikbaar

Om gebruikers van Metacom wegwijs te maken binnen het platform, de modules effectief te leren gebruiken en meer uit de bestaande functionaliteiten te halen ontwikkelen we e-learnings. Eerder stelden we al e-learnings beschikbaar over de nieuwe UI/UX van Metacom 2023 en de webversie van Metacom Projecten. Nu komen er twee nieuwe e-learnings aan! De e-learning Introductie Metacom Algemeen en de e-learning Inkoopfacturen verwerken via eConnect-OCR. We vertellen je kort wat deze e-learnings inhouden.

Introductie Metacom Algemeen
De e-learning Introductie Metacom Algemeen is bedoeld voor nieuwe gebruikers van Metacom en voor de mensen die graag een opfrisser van de basisbeginselen willen hebben. Een nieuw systeem kan even wennen zijn, met deze e-learning wordt je meegenomen in de gebruikersbasis van Metacom zodat je direct effectief met Metacom kan starten. Zo leer je over hoe je de eerste keer kan inloggen, wat er te vinden is op het startscherm, krijg je uitleg over de meeste gebruikte knoppen, leer je hoe je persoonlijke instellingen kan vastleggen en ontvang je handige tips en tricks.

Inkoopfacturen verwerken via eConnect-OCR
De e-learning Inkoopfacturen verwerken via eConnect-OCR is bedoeld voor medewerkers van financiële administratie wie overgaan op het digitaal verwerken van inkoopfacturen via eConnect-OCR. Deze e-learning is in 15 tot 20 minuten te volgen en neemt je mee in de werkwijze en het proces bij het verwerken van inkoopfacturen via eConnect. Zo leer je wat er gebeurt met de mail die de factuur bevat, wat je vervolgens met deze mail moet doen, welke handelingen je moet uitvoeren om de boeking te verwerken die vanuit eConnect is ontvangen en krijg je handige tips over dit proces. Zo kan je direct effectief met de nieuwe functionaliteit werken en optimaal profiteren van deze verbeteringen tijdens je werk!

Reacties van gebruikers
Natuurlijk willen we zeker weten dat gebruikers van het Metacom platform makkelijk en goed gebruik kunnen maken van de e-learnings. Daarom worden alle e-learnings eerst getest door een aantal van onze klanten. De eerste reacties zijn positief:

Makkelijk en snel door te nemen.
De e-learning laat veel tips en trucs zien die een eindgebruiker goed kunnen helpen bij het uitvoeren van de dagelijkse werkzaamheden.
Overzichtelijk en naar mijn idee zijn de belangrijke basis dingen aan bod gekomen.

Wil je ook gebruikmaken van onze e-learnings? Je vindt de knop e-learning onder het vraagteken op het startscherm in Metacom. De bovenstaande e-learnings worden binnenkort beschikbaar. Hou voor meer informatie onze website en LinkedIn in de gaten.


Meest recente artikelen

Alle artikelen