Hoe zorg je dat kranen goed en efficiënt worden ingezet? En hoe haal je het maximale rendement uit iedere inzet? Het verhuren en plannen van kranen is een specialistisch vak, waarbij een goede planning cruciaal is. En werkt jouw bedrijf ook op grotere projecten? Dan wil je dat je offerte klopt en je kosten overeenkomen met de calculatie. Een Verticaal Transportbedrijf kan niet zonder gespecialiseerde software dat het volledige proces van orderintake tot financieel ondersteunt.

Grafische middelenplanning

Met middelenplanning voor verticaal transport zorg je voor een optimale inzet van mens en materieel. Het planbord geeft een grafische weergave van de geplande kranen, machinisten en hulpstukken. Zo heb jij altijd zicht op de beschikbaarheid.

Digitale werkopdrachten

Uit de planning komen werkopdrachten, zo weet iedereen wat de bedoeling is. Om het proces vloeiend over te laten lopen van binnen- naar de buitendienst, is digitalisering de verbindende factor. Zo is de opdracht altijd en overal beschikbaar, op je telefoon of tablet.

Alle oplossingen voor verticaal transport

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle processen in een verticaal transport bedrijf aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als jouw doelen in verticaal transport te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

35 jaar kennis en ervaring

Onze oprichter Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet.

Meest recente artikelen

Alle artikelen