Industriële reiniging gaat verder dan simpele schoonmaakwerkzaamheden. Het gaat om alle vormen: van vacuüm reiniging tot hogedruk reiniging en chemische reiniging. Als reiniger zorg jij ervoor dat riolen en installaties schoon blijven. En dat kan alleen soepel verlopen als je eigen bedrijfsprocessen op orde zijn. Daar kunnen wij je mee helpen met onze digitale oplossingen.

Grafische middelenplanning

Met een middelenplanning zorg je voor een optimale inzet van mens en materieel. Het planbord geeft een grafische weergave van de geplande middelen en inzetten, zo heb jij altijd zicht op de beschikbaarheid.

Urenregistratie biedt gemak voor iedereen

Digitaal uren registreren, bewerken en bekijken op mobiel of tablet. Zo vullen medewerkers altijd en overal zelf hun uren in. Op kantoor én op de bouwplaats, zonder tussenkomst van de administratie.

Alle oplossingen voor bedrijven in de aanverwante sectoren

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als projectgedreven organisatie in de infra jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

35 jaar kennis en ervaring

Onze oprichter Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet.

Meest recente artikelen

Alle artikelen