0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

3 redenen waarom digitale urenbriefjes een must zijn voor elk bouwbedrijf

Headerurenbriefjesblog.klein_.png

Papieren urenbriefjes? Dat is niet echt meer van deze tijd, in een wereld waarin we communiceren via een ‘whatsappje’ en rekeningen betalen via een ‘tikkie’. Toch is digitaal werken nog niet overal en altijd vanzelfsprekend. Door je urenbriefjes wél te digitaliseren, kun je grote voordelen behalen. Je werkt namelijk sneller en efficiënter. In deze blog zoomen we in op de belangrijkste voordelen van digitale urenbriefjes.

Reden 1: nooit meer urenbriefjes kwijt

Tijd is geld, en kostbaar. Daarom moet de administratie natuurlijk niet onnodig veel tijd kwijt zijn aan het ontcijferen van papieren documenten, het uitvoeren van dubbele handelingen of de zoektocht naar verloren briefjes. Met een digitale versie heb je het urenbriefje altijd op zak, alles wat je nodig hebt is een telefoon, tablet, computer of laptop, en een internetverbinding. Bonus: fysiek naar kantoor om je urenbriefjes in te leveren is ook verleden tijd. 

Reden 2: met digitale urenbriefjes heeft iedereen inzicht

Informatie is van onschatbare waarde als het voldoet aan de behoefte van de ontvanger . Een medewerker wil inzicht in zijn of haar gewerkte uren, de administratie wil de uren juist factureren en de directie wil inzicht in het resultaat. Met een papieren urenbriefje behaal je deze doelen niet. Met een geïntegreerd systeem, maak je de informatie voor iedereen inzichtelijk.  

Reden 3: met digitale urenbriefjes werk je sneller en efficiënter

Efficiency is waar het om draait in het hedendaagse leven. We hebben het allemaal druk en komen eigenlijk altijd tijd te kort. Digitalisering zorgt ervoor dat processen worden versneld en handmatige handelingen geëlimineerd. De uren komen namelijk direct, digitaal, terecht bij de juiste fiatteur in de organisatie. Dat kan zowel per project, per werknemer of beide. Dat betekent niet alleen sneller werken, maar ook nog eens meer grip op de arbeidsuren. 


Ben je nog niet helemaal overtuigd van digitale urenregistratie? Lees deze blog om te weten te komen hoe je succesvol uren registreert, of bekijk de klantcase waarin Van Lenthe Dalfsen vertelt waarom zij kozen voor een digitale werkwijze.

gerelateerde blogs

Evenementen

Webinar_materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

nieuws

Recyclepro.artikel_(1)_.png

Veelzijdig familiebedrijf zet in op papierloos werken

Ruim twaalf jaar geleden al zette Reko Raalte de eerste stappen om met behulp van software van VanMeijel interne processen verder te stroomlijnen. Het veelzijdige familiebedrijf maakt nu met diezelfde ICT-partner een verdere digitaliseringsslag en kan op bijna alle afdelingen volledig papierloos werken.

Lees verder