Verhalen uit de praktijk tijdens festival: wat doen aannemers om hun organisatie future proof te maken?

Tijdens het digitaliseringsfestival op dinsdag 6 juni a.s. kom je alles te weten hoe je jouw organisatie toekomstbestendig kunt maken met behulp van de nieuwste digitale ontwikkelingen en toepassingen. Naast vele kennissessies, keynotes, partnersessies krijgen ook aannemers een eigen podium om je te inspireren over de mogelijkheden van digitalisering in de praktijk. Welke dit zijn? Dat lees je hier!

Dura Vermeer: “De gelukkige uitvoerder”

Wat kun je doen als organisatie om gebruikers, zoals uitvoerders, gelukkiger te maken met de inzet van digitalisering? Vaak zit de oplossing niet alleen in techniek, maar juist ook in de menselijke kant. Hoe Dura Vermeer het voor elkaar heeft gekregen om de uitvoerders gelukkiger te maken, vertelt Max Wijbrandts die als project manager & service designer hierbij intensief betrokken is.

Van Werven: “future proof digitaliseren”

Hoe kun je groeien als bedrijf zonder meer personeel in dienst te nemen? Van Werven heeft hier een duidelijke visie op: door tot diep in de organisatie processen te digitaliseren. Tijdens deze sessie zal Tjaco Naaktgeboren, CFO bij Van Werven, je inspireren wat je kunt doen om te stoppen met papier én digitalisering te omarmen om je bedrijf future proof te maken.

Beens Groep: “Van ambitie naar praktische digitale oplossingen”


Waterbouwer Beens Groep uit Genemuiden is inmiddels niet meer weg te denken bij vele waterbouwkundige projecten. Prominent project is de reconstructie van de kademuren in Amsterdam. Hoe Beens Groep van ambitie de vertaalslag heeft gemaakt naar praktische digitale oplossingen voor de voorbereiding én uitvoering van projecten? Jacko Koekoek, functioneel applicatiebeheerder bij Beens Groep, vertelt het je.

Aanmelden

Benieuwd wat je kunt leren van bovenstaande bedrijven om je eigen organisatie future proof te maken? Meld je dan aan voor het digitaliseringsfestival op dinsdag 6 juni a.s. Van 12.00 tot 19.00 is er een uitgebreid programma met inhoud én fun zodat het een onvergetelijke dag gaat worden. Neem rustig je collega’s mee zodat je de ervaringen met elkaar kunt delen.

We zien je graag op het festival!

Meest recente artikelen

Alle artikelen