0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Header_VanGelder

Van Gelder (Telecom) kiest voor professionele projectbeheersing met Metacom+ Projecten

Van Gelder Telecom, specialist op het gebied van glasvezelaansluiting, kiest voor een nog efficiëntere projectbeheersing met Metacom+ Projecten. Het bedrijf is groeiende, een professionele aansturing van projecten is dan wenselijk. Het jaar 2020 stond in het teken van het herpositioneren van de ICT-strategie voor Van Gelder. Een nieuwe missie en visie is opgesteld, en voor de komende drie jaar is een roadmap gemaakt - mét VanMeijel als één van de ICT partners hierin.

Terug in de tijd
Digitaliseren met de oplossingen van VanMeijel is niet nieuw voor Van Gelder. Sinds 1998 werkt de groep al met Metacom als ERP-systeem. En calculaties, die werden als één van de eersten gemaakt met het welbekende VanMeijel calculatiepakket: ‘Wecap XE’. 

Tijd voor vernieuwing
In ruim twintig jaar tijd is er wel het één en ander veranderd en toe aan vernieuwing. VanMeijel gaat daarom samen met de ICT afdeling van Van Gelder aan de slag met het verder optimaliseren van de projectbewaking. Dat is een hele klus, maar het is tijd om projectbewaking nieuw leven in te blazen. Met deze strategische keuze legt Van Gelder een mooie basis voor de toekomst. Edwin Castricum, divisie controller bij Van Gelder, kijkt uit naar de verdere samenwerking: ‘’Gezamenlijk zetten we een stap in optimalisering van de projectbewaking met Metacom+ Projecten.’’

 

Een geïntegreerde oplossing
VanMeijel biedt Van Gelder Telecom de functionaliteit die zij zochten voor projectbeheersing. Met Metacom+ Projecten beschikt Van Gelder Telecom straks over een geïntegreerde oplossing voor alle bedrijfsprocessen. Op dit moment is er namelijk behoefte aan real-time inzicht. Daar is zeker behoefte aan door het toenemende aantal projecten bij Van Gelder Telecom, geeft business controller Gerben van der Galiën aan.  

En verder? 
Er is een plan opgesteld en het project wordt gefaseerd opgepakt, stap voor stap. Na een succesvolle ‘Proof of Concept’ gaat in november de eerste training voor medewerkers van start. VanMeijel kijkt, net als Van Gelder, uit naar de vervolgstappen. Maar nu eerst: tijd voor taart!
 

blog

MetacomOnline_proces

Welk proces ga jij digitaliseren met Metacom Online?

Dagelijks worden grote hoeveelheden informatie verwerkt. Op kantoor én daarbuiten: overal wordt informatie bekeken, gewijzigd en toegevoegd. In de meest ideale situatie is die informatie altijd beschikbaar, correct en volledig. In de praktijk loopt dit vaak iets minder soepel. Wat als er iets bestond dat zó eenvoudig was dat iedereen er mee kon werken? Iets voor het verwerken van al die dagelijkse informatie zoals werkbonnen en urenbriefjes? Iets wat het werk simpeler en efficiënter maakt…

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | Modelleer zelf een bedrijfsproces | = VOL!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder