0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Header_VanGelder

Van Gelder (Telecom) kiest voor professionele projectbeheersing met Metacom+ Projecten

Van Gelder Telecom, specialist op het gebied van glasvezelaansluiting, kiest voor een nog efficiëntere projectbeheersing met Metacom+ Projecten. Het bedrijf is groeiende, een professionele aansturing van projecten is dan wenselijk. Het jaar 2020 stond in het teken van het herpositioneren van de ICT-strategie voor Van Gelder. Een nieuwe missie en visie is opgesteld, en voor de komende drie jaar is een roadmap gemaakt - mét VanMeijel als één van de ICT partners hierin.

Terug in de tijd
Digitaliseren met de oplossingen van VanMeijel is niet nieuw voor Van Gelder. Sinds 1998 werkt de groep al met Metacom als ERP-systeem. En calculaties, die werden als één van de eersten gemaakt met het welbekende VanMeijel calculatiepakket: ‘Wecap XE’. 

Tijd voor vernieuwing
In ruim twintig jaar tijd is er wel het één en ander veranderd en toe aan vernieuwing. VanMeijel gaat daarom samen met de ICT afdeling van Van Gelder aan de slag met het verder optimaliseren van de projectbewaking. Dat is een hele klus, maar het is tijd om projectbewaking nieuw leven in te blazen. Met deze strategische keuze legt Van Gelder een mooie basis voor de toekomst. Edwin Castricum, divisie controller bij Van Gelder, kijkt uit naar de verdere samenwerking: ‘’Gezamenlijk zetten we een stap in optimalisering van de projectbewaking met Metacom+ Projecten.’’

 

Een geïntegreerde oplossing
VanMeijel biedt Van Gelder Telecom de functionaliteit die zij zochten voor projectbeheersing. Met Metacom+ Projecten beschikt Van Gelder Telecom straks over een geïntegreerde oplossing voor alle bedrijfsprocessen. Op dit moment is er namelijk behoefte aan real-time inzicht. Daar is zeker behoefte aan door het toenemende aantal projecten bij Van Gelder Telecom, geeft business controller Gerben van der Galiën aan.  

En verder? 
Er is een plan opgesteld en het project wordt gefaseerd opgepakt, stap voor stap. Na een succesvolle ‘Proof of Concept’ gaat in november de eerste training voor medewerkers van start. VanMeijel kijkt, net als Van Gelder, uit naar de vervolgstappen. Maar nu eerst: tijd voor taart!
 

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder