Leren van elkaar: geslaagde applicatiebeheerders dag Metacom

Metacom beheerders vervullen een belangrijke rol binnen de organisatie: ervoor zorgen dat collega’s optimaal kunnen werken met de software. Op dinsdag 12 april stond er een kennissessie voor deze groep op het programma. Het doel? Applicatiebeheerders van onze klanten helpen om de mogelijkheden van de software optimaal te benutten en samen te sparren over de nieuwste ontwikkelingen. Graag blikken we terug op deze geslaagde dag.

Kennisdeling

De applicatiebeheerdersdag stond in het teken van elkaar ontmoeten en kennisdeling. Door verschillende specialisten van VanMeijel zijn diverse onderwerpen behandeld. Zo kwam onder andere het digitaliseren van berichtenverkeer aan bod. Namens Ketenstandaard Bouw en Techniek werd met name het inkoopproces onder de loep genomen en hoe digitalisering hierbij resulteert in: minder “vervelend” werk, minder kans op fouten en een snellere verwerking van het proces.

Andere onderwerpen die op het programma stonden zijn: een statusupdate van Metacom basis in de browser, een volgende stap in projectbewaking met Cost Control en het belang van slimme software bij de toenemende brandstofprijzen. Ook zijn de digitale oplossingen voor registraties op de bouwplaats besproken en is de behoefte hierin geïnventariseerd. Welke functionaliteit is vandaag de dag beschikbaar? En wat zou voor onze klanten interessant / gewenst zijn? Door dit bespreekbaar te maken, ontstaat de kans om te leren van elkaar.

Deze dag was er om inspiratie te krijgen en te geven om (nog) meer uit Metacom te halen, elkaar te ontmoeten en om te leren van elkaar. Erg waardevol!

Wat vonden de gebruikers van de dag?

Naast veel input en vragen tijdens de sessie, leverde een rondje langs een aantal deelnemers positieve reacties op. De dag werd afgesloten met een inventarisatie van onderwerpen voor een volgende keer. Want, één ding is zeker: die gaat er komen. Houd onze evenementenpagina in de gaten voor dit en andere leuke webinars/workshops.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? We ontdekken graag samen de mogelijkheden!

Neem contact op

Meest recente artikelen

Alle artikelen