Als bedrijf in de infra geef je vorm aan de toekomst van onze infrastructuur. Grondverzet, wegenbouw, terreininrichting, straten en graafwerkzaamheden. Hoe houd je grip op al je projecten? Een professionele bedrijfsvoering, met gestroomlijnde processen, is daarbij belangrijk. Zo kun jij je focussen op het échte werk.

Inkopen tegen de juiste prijs én met een soepele afhandeling

Binnen het inkoopbudget blijven was nog nooit zo’n grote uitdaging. Met de juiste software leg je prijsafspraken vast, vergelijk je prijzen en keur je inkoopfacturen sneller goed. Dat helpt je om in elke fase van het inkoopproces de controle te houden.

Snelle facturatie door digitale bouwplaatsregistraties

Vanaf de bouwplaats met je mobiel alle informatie direct doorgeven aan de binnendienst, van inkoopopdrachten aanmaken tot fiatteren van een leveranciersbon. Zo verloopt het hele facturatieproces soepel en snel.

Alle oplossingen voor wegenbouwers en baggeraars

Metacom: alles-in-één systeem

Met Metacom stuur je alle bedrijfsprocessen aan vanuit één centrale plek. Zo heeft iedereen altijd toegang tot dezelfde, actuele informatie. Van calculatie tot facturatie, alles wat nodig is om als wegenbouwer of stratenmaker jouw doelen te bereiken. Binnen en buiten, iedereen in de organisatie kan ermee werken. En door zelf formulieren te bouwen in Metacom online, zijn de mogelijkheden om processen te automatiseren eindeloos.

De voordelen van VanMeijel

Toekomstbestendig

Een onafhankelijk familiebedrijf, dat zijn wij. Op ons eigen software platform kun je bouwen voor op de lange termijn.

Specialist

We werken alleen met specialisten en partners die jouw markt kennen. Zo spreken we dezelfde taal.

We doen het samen

Ons pakket past zich aan aan jouw bedrijf. We creëren samen digitale oplossing voor jouw uitdagingen.

Alles in één

Kies voor onze producten of koppel met één van onze preferred partners. Zo heb jij altijd de beste oplossing in huis.

Plan een afspraak

Misschien heb je vragen over onze software oplossingen? Of ben je benieuwd of dit bij jouw organisatie past? We gaan graag met je in gesprek om te horen wat jouw uitdagingen zijn.

35 jaar kennis en ervaring

Onze oprichter Frans van Meijel wist het zeker: calculeren kan simpeler. In 1987 ontwikkelde hij daarom zijn eigen calculatiepakket, genaamd: Wecap. Hiermee werd één van de eerste stappen in digitalisering voor infrabedrijven gezet.

Meest recente artikelen

Alle artikelen