0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

LMA_nieuws_header

Wijzigingen Landelijk Meldpunt Afvalstoffen per 1 juli 2022

Voor grip op (bouw)afval en het waarborgen dat bedrijven die met afvalstoffen werken dat conform de van toepassing zijnde wet- en regelgeving doen, melden afvalbedrijven de inname en afgifte van afval aan het Landelijk Meldpunt Afvalstoffen (LMA). Voor deze verplichting wordt vanaf 1 juli 2022 een nieuwe werkwijze gehanteerd.

Wat gaat er veranderen? 
Nu is het nog mogelijk om afval te melden met zowel Amice-nummers als handelsregisternummers. Vanaf 1 juli 2022 zal dit vervangen worden en kan alleen nog worden gemeld met een handelsregisternummer.

Onze oplossing
VanMeijel heeft meerdere softwareoplossingen voor afvalinzamelaars en recyclingbedrijven. Hiermee ondersteunen wij het primaire proces van deze bedrijven en borgen wij dat processen snel en efficiënt doorlopen worden. In onze software is het mogelijk om het handelsregisternummer van de ontvanger of -leverancier als herkenning te gebruiken. Alle bedrijfsgegevens worden bij invoer van het handelsregisternummer automatisch aangevuld. 

Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met ons op. We helpen je graag. 
 

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder