Verwerk bankafschriften nu nog makkelijker!

Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest om de gebruiksvriendelijkheid en efficiëntie te verbeteren voor het verwerken van bankafschriften binnen Metacom. We willen onze software blijven verbeteren om zo de beste ervaring te kunnen bieden. Daarom hebben we geluisterd naar de feedback van onze gebruikers. Vanaf Metacom release 2023.5.32 zijn er mooie verbeteringen doorgevoerd binnen deze module. We nemen ze graag met je door.

Het is vanaf deze release mogelijk om alle stappen in het proces van bankafschriften verwerken uit te voeren vanuit één scherm. Zo heb je alle stappen makkelijk op één plek, dit scheelt veel klikken!.

Daarnaast is het ook mogelijk gemaakt om één CAMT053 bestand met daarin afschriften voor meerdere administraties in één keer te importeren. Zo hoef je maar één bankbestand te downloaden en slechts één keer te importeren. Super handig wanneer je in meerdere administraties werkt!

Deze en nog meer verbeteringen zorgen ervoor dat het aantal processtappen en kliks worden verminderd. Ook de automatische verdeling is verbeterd, en je hebt nu meer inzicht in de bankafschriften en de verdeling door bijvoorbeeld de toevoeging van een relatie kolom en kleurgecodeerde 'verdeeld-bolletjes'. Voor het toepassen van de functionaliteit import bankafschriften is er een klein stukje inrichting benodigd. Dit kan worden uitgevoerd door de applicatiebeheerder of door een VanMeijel consultant. Alle verbeteringen en toevoegingen bekijken? Je vindt de handleiding hier.


Meest recente artikelen

Alle artikelen