VanMeijel is een Great Place to Work!

Wat maakt ons nou zo’n ‘Great Place to Work’? Zouden het de vrijdagmiddagborrels zijn of het feit dat je via VanMeijel bootcamps kan volgen? Wat sterk meespeelt zijn de medewerkers en de prettige manier van samenwerken, de sfeer en de ontwikkelmogelijkheden. Natuurlijk tellen de uitjes en het sporten mee voor de binding, maar daarnaast willen wij vooral medewerkers de vrijheid geven om zichzelf te ontwikkelen, onder andere met behulp van onze eigen VanMeijel Academy.

Buiten het feit dat wij een goede werkgever willen zijn, vinden wij het belangrijk dat iedereen goed op zijn of haar plek zit en het beste uit zichzelf kan halen. Dat kan alleen binnen een organisatie waar je je prettig voelt en waar continu focus ligt op zowel persoonlijke ontwikkeling als het steeds beter worden als bedrijf.

HR manager Nicòle van der Veeken geeft hier het volgende over aan:

Bij VanMeijel werken we continu aan het worden van een steeds leukere en betere werkgever. A Great Place to Work sluit met het meten van vertrouwen, trots en plezier goed aan bij de waarden die wij ook belangrijk vinden.

En nee, dit is niet alleen maar een verkooppraatje om meer medewerkers erbij te krijgen. Nieuwe medewerkers hebben wij graag, maar wij willen zeker ook dat de huidige medewerkers tevreden zijn en blijven. We hopen het aantal VanMeijel ambassadeurs steeds meer te kunnen laten groeien.

Recent hebben we kunnen vieren dat wij het certificaat behaald hebben, maar wij gaan nu vooral verder met het nog ‘’greater’’ maken van ons bedrijf en de cultuur.

Wil jij werken bij VanMeijel "A great place to work"?

Bekijk hier onze vacatures

Meest recente artikelen

Alle artikelen