VanMeijel breidt rapportagemogelijkheden in Metacom uit door partnerschap met Peacock

Het verzamelen van gestructureerde en ongestructureerde gegevens gebeurt overal. Wanneer je Metacom als ERP pakket gebruikt, wordt hier dagelijks veel informatie vastgelegd. Hoe ga je om met al deze data? Door Microsoft Power BI van Peacock te koppelen aan het datawarehouse van Metacom, maak je jouw processen en data betrouwbaar én beheersbaar. Hiermee zijn er voortaan standaard Metacom rapportages beschikbaar in Microsoft Power BI.

Losse lijstjes

Zonder rapportagetool ben je veel tijd kwijt aan het aan elkaar knopen van losse Excel sheets. En dan hebben we het nog niet eens over de frustratie die het met zich meebrengt wanneer de uitkomsten nét niet kloppen. Oftewel: een foutgevoelig proces. Dat is verleden tijd met betrouwbare dashboards. Hier was Metacom Dashboards al voor beschikbaar. Dit is een goed gevuld datawarehouse met een embedded BI tool van VanMeijel.

Wat is er nieuw?

Metacom Dashboards wordt nu uitgebreid met een breed gebruikte viewer: Microsoft Power BI. Bij VanMeijel vinden we kwaliteit belangrijk, daarom werken we graag samen met partners die een bewezen oplossing in huis hebben. Zo is de keuze gevallen op Peacock: specialist op het gebied van Intelligence Automation. De oprichters van Peacock komen namelijk uit de accountancy wereld. Hierdoor weten zij precies wat er in een dashboard moet staan om goed te sturen op data.

En nu?

In fase één van dit project zullen de templates om financiële dashboards te maken ter beschikking worden gesteld, in fase twee volgen ook de projecten dashboards. De standaard rapportages maken hierbij gebruik van het datawarehouse van VanMeijel. We vertrouwen erop dat we hiermee het beste van twee werelden aan elkaar verbinden: een heel goed datawarehouse, met een commodity product als Microsoft Power BI geleverd door een specialist met vakkennis.

Wil je meer weten over dashboards om jouw gegevens in Metacom te visualiseren? Neem dan contact met ons op, we helpen je graag.


Meest recente artikelen

Alle artikelen