0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

Voskuilen_metacom.jpg

Van Voskuilen kiest opnieuw voor Metacom

Van Voskuilen is een aannemersbedrijf, gespecialiseerd in het aanleggen van kabels en leidingen voor gas, water, elektriciteit en data. Het in Woudenberg gevestigde bedrijf is al jaren toonaangevend in de boven- en ondergrondse leidingen.

Om klaar te zijn voor de toekomst en om hun ambitieuze doelstellingen te realiseren, is digitalisering heel belangrijk voor Van Voskuilen. Ze wilden er dan ook zeker van zijn dat ze de juiste partner aan hun zijde hebben om die stappen mee te kunnen zetten. Daarom zijn ze dit nog eens kritisch gaan bekijken en hebben ze naast de huidige partner, VanMeijel, ook een andere partij uitgenodigd.

Van Voskuilen deed een intern onderzoek, waaruit een uitgebreide vragenlijst kwam over hun wensen en eisen. Deze vragenlijst werd voorgelegd aan beide partijen en hier werd door VanMeijel uitstekend op gescoord. Daarnaast was er het andere grote voordeel, namelijk dat er al een samenwerking bestond. Hierdoor zou er sprake zijn van een herimplementatie in plaats van een compleet nieuwe implementatie. Dit scheelde veel tijd en zou ook minder impact op de organisatie hebben. Uiteindelijk heeft het management van Van Voskuilen dan ook unaniem voor VanMeijel gekozen. 

Samen gaan we het traject van de herimplementatie in, waarbij vooral projectbewaking een belangrijk onderdeel wordt. Dit proces wordt uitgebreid met als doel beter kunnen sturen op het onderhanden proces. Daarnaast gaat de digitale urenregistratie met Metacom Online veel werk besparen en kunnen straks alle kosten eenvoudig worden geaccordeerd door de uitvoerder. Dat scheelt niet alleen veel tijd, maar geeft ook inzicht in de actuele status van een project én de kosten hiervan. 

Digitalisering is belangrijk voor Van Voskuilen, het bespaart een hoop tijd op de administratie, maar het is vooral een belangrijk middel om kosten inzichtelijker te krijgen hierop te kunnen sturen. Dat zorgt ervoor dat projecten succesvol kunnen worden afgerond en daar helpen we onze klanten graag mee.

blog

Header_Connect_5Redenen1.png

Meld je nu aan voor ‘VanMeijel Connect: the lift off’

Wellicht heb je het al voorbij zien komen, op dinsdag 9 november organiseert VanMeijel voor de tweede keer een digitaal event: Connect - the lift off. Mocht je je nog niet aangemeld hebben en nog wat redenen nodig hebben om je over de streep te trekken, lees dan verder. We geven je 5 redenen waarom je dit event absoluut niet wilt missen.

Lees verder

case studies

De Klerk ervaart rust op financieel gebied met Metacom+ Projecten

bekijk de case study

Evenementen

workshop_metacomonline.png

Workshop Metacom Online in Emmeloord | modelleer zelf een bedrijfsproces | nog 2 plekken beschikbaar!

Wil je leren hoe je zelf papieren werkprocessen kunt digitaliseren of apps kunt bouwen? Je bent welkom bij deze workshop.

Lees verder