Urenregistratie app voor MKB bedrijven in de bouw

In de bouw wordt dagelijks een grote hoeveelheid uren besteed aan het voorbereiden, realiseren en onderhouden van bouwwerken. Om inzicht te krijgen of de uren effectief zijn gebruikt én om juist te kunnen factureren, is het belangrijk om deze uren goed te registreren en te verwerken. Een papieren urenbriefje is inefficiënt en erg foutgevoelig. Dat kan eenvoudiger met de urenregistratie package op het Metacom Online platform.

De urenregistratie package is geen nieuw fenomeen. Door de jaren heen heeft VanMeijel vele urenregistratie processen bij verschillende bouwbedrijven in kaart gebracht en vertaald naar online werkprocessen. Hierdoor weten we wat er nodig is voor een goede basis, zodat het proces perfect bij de werkwijze van jouw organisatie aansluit. Daarom is er een nieuwe standaard voor MKB bedrijven ontwikkeld, wat in circa 2 dagen geïmplementeerd kan worden. Hein vertelt je er graag meer over in deze korte video.

Om het gebruik van de package nog eenvoudiger te maken, hebben we ook een aantal korte instructievideo’s gemaakt. Bijvoorbeeld over hoe je je uren registreert of aanpast en hoe je dit vervolgens aanbiedt ter controle. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan vind je in de kennisbank antwoorden op veelgestelde vragen, gebruikerstips en meer.

Wil jij als MKB’er in de bouw snel en overal je uren registreren en daarnaast je uren direct inzichtelijk houden en factureren? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van digitale urenregistratie op het Metacom Online platform.

Meest recente artikelen

Alle artikelen