0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

UrenregistratieMKB

Urenregistratie app voor MKB bedrijven in de bouw

In de bouw wordt dagelijks een grote hoeveelheid uren besteed aan het voorbereiden, realiseren en onderhouden van bouwwerken. Om inzicht te krijgen of de uren effectief zijn gebruikt én om juist te kunnen factureren, is het belangrijk om deze uren goed te registreren en te verwerken. Een papieren urenbriefje is inefficiënt en erg foutgevoelig. Dat kan eenvoudiger met de urenregistratie package op het Metacom Online platform.

De urenregistratie package is geen nieuw fenomeen. Door de jaren heen heeft VanMeijel vele urenregistratie processen bij verschillende bouwbedrijven in kaart gebracht en vertaald naar online werkprocessen. Hierdoor weten we wat er nodig is voor een goede basis, zodat het proces perfect bij de werkwijze van jouw organisatie aansluit. Daarom is er een nieuwe standaard voor MKB bedrijven ontwikkeld, wat in circa 2 dagen geïmplementeerd kan worden. Hein vertelt je er graag meer over in deze korte video.   

Om het gebruik van de package nog eenvoudiger te maken, hebben we ook een aantal korte instructievideo’s gemaakt. Bijvoorbeeld over hoe je je uren registreert of aanpast en hoe je dit vervolgens aanbiedt ter controle. En kom je er toch niet helemaal uit? Dan vind je in de kennisbank antwoorden op veelgestelde vragen, gebruikerstips en meer. 

Wil jij als MKB’er in de bouw snel en overal je uren registreren en daarnaast je uren direct inzichtelijk houden en factureren? Neem contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van digitale urenregistratie op het Metacom Online platform. 

 

blog

Materieelbeheer.header_.png

Het belang van goede materieelbeheer software | 4 redenen

Materieel is één van de meest kostbare activa binnen jouw organisatie. Om mens en materieel optimaal in te zetten is een goede planning belangrijk. Maar, daarvoor heb je wel controle en zichtbaarheid over het beschikbare materieel nodig. In deze blog lees je waarom goede materieelbeheer software hierbij onmisbaar is.

Lees verder

case studies

Weverling gaat voor een optimale bedrijfsvoering met Metacom

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder