Succesvolle livegang bij Tebezo

‘’Gedreven door water’’ is het motto binnen Tebezo Waterbouw en Nautische dienstverlening. Als onderdeel van DJZ Groep werkt het bedrijf met passie voor water aan de Nederlandse Waterbouw. En daar horen professionele, geoptimaliseerde processen bij.

Elke BV, zelfde ERP

De Jong Zuurmond (DJZ) is al ruim 17 jaar klant van VanMeijel en maakt dan ook al deze tijd gebruik van Metacom. In de afgelopen jaren is De Jong Zuurmond hard gegroeid: van één bedrijf naar een groep met meerdere bedrijven, waaronder Tebezo. In het kader van ‘Elke BV, zelfde ERP’, zal Tebezo ook een upgrade doorvoeren en met het vernieuwde Metacom gaan werken.

Helder doel voor ogen

Tijdens een strategiesessie hebben De Jong Zuurmond en VanMeijel gezamenlijk bepaald hoe zij zo optimaal mogelijk en toekomstbestendig gebruik kunnen maken van Metacom. De doelstellingen waren hierbij duidelijk:

  • Een eenduidige werkwijze implementeren binnen de groep;
  • Een dusdanig flexibel systeem, zodat de verschillende bedrijven binnen de groep er vanuit hun eigen branche mee kunnen werken;
  • Informatie centraal kunnen vastleggen;
  • Een geautomatiseerd urenregistratie proces;
  • Verdergaande digitalisering;
  • Het kennisniveau van Metacom binnen de groep verhogen.

Aan de slag!

Vervolgens zijn de verschillende werkgroepen met de doelstellingen aan de slag gegaan. Hierin is besloten om met het bedrijf Tebezo als eerste live te gaan naar de nieuwe omgeving van Metacom. De afgelopen weken is hier hard aan gewerkt. Dit heeft erin geresulteerd dat Tebezo op 1 april live is gegaan (en nee dat is geen grap).

Tebezo-taart-live

Meest recente artikelen

Alle artikelen