Metacom opleidingen zijn van start!

Na 10 jaar is het dit jaar eindelijk weer actief: Klassikale basis opleidingen over Metacom, aangeboden door VanMeijel. De afgelopen weken zijn de eerste twee cursussen geweest. Wat vonden de klanten ervan en wat kun je verwachten van zo’n opleiding? We nemen je graag mee!

6 april was het zover: de eerste cursus ging van start. Met een gezond staaltje zenuwen begon de opleiding consultant aan een dag vol informatie en focus. In een dag werden cursisten meegenomen over de belangrijke ins en outs van de module calculatie XE in Metacom. Samen met de specialisten werden verschillende onderwerpen aangekaart zoals bediening, invoeren en wijzigen calculatie, inlezen van bestekken en nog veel meer.

“De basis wordt erg goed uitgelegd, het hoe en waarom van bepaalde functies maakt dat je deze beter kunt begrijpen.”

Om een goede basis te vormen voor Metacom Calculatie XE, of als opfrisser in calculatie, is de cursus zeker als leerzaam ervaren. Meerdere deelnemers gaven aan dat de cursus een goede basis vormt en daarmee ook laat zien hoe ze sneller en efficiënter te werk kunnen gaan. Daarnaast krijgen deelnemers de ruimte om tijdens de cursus ook praktisch aan de slag te gaan in Metacom. Zo leer je meteen zelf hoe je iets doet.

“ Het is een mooie onboarding voor eerste kennismaking met de calculatie XE module.”

We zijn hartstikke blij met de mooie woorden en natuurlijk ook de feedback die we hebben ontvangen om onze kersverse opleidingen te ontwikkelen naar hun beste potentie. Daarnaast blijven we druk bezig om de cursussen uit te breiden en de frequentie te verhogen. De volgende data zijn alweer vrijgekomen voor de basiscursus Calculatie XE, bekijk Evenementen data.


Benieuwd naar onze opleidingen? Meld je aan via de link!

Ga naar alle opleidingen

Meest recente artikelen

Alle artikelen