0527 61 47 67
Stuur ons een e-mail
Support
Aanmelden nieuwsbrief

naar overzicht

UI/UX_Metacom_indemaak

Nieuwe user interface Metacom = in de maak

UI/UX-designers: overal ter wereld houden zij zich bezig met het optimaliseren van de gebruiksvriendelijkheid van producten. Want ja, dat de techniek van een systeem moet werken is één, maar dat medewerkers er eenvoudig mee uit de voeten kunnen is essentieel. Want (processen + techniek) x mensen = succes!

Aanpak
Op dit moment wordt er dus hard gesleuteld aan de interface van onze producten. Dit vraagt om een gegronde aanpak, want IT oplossingen met 35 jaar expertise steek je niet zomaar in een nieuw jasje. We hebben daarom een ‘UX werkgroep’ binnen VanMeijel in het leven geroepen. Zij hebben onderzocht waar de verbeterpunten liggen door middel van gesprekken met klanten. Vervolgens is dit tijdens een brainstorm verder uitgewerkt. En nu… ligt de focus op het concreet uitleveren van de eerste oplossingen! 

What’s in it for me? 
Oké, leuk dat er iets nieuws aankomt. Maar wat heb je hier als gebruiker dan aan? Dat zetten we graag even voor je op een rijtje: 

 • Het aantal klikken reduceren
  Op sommige plekken binnen Metacom moet je nu best vaak klikken om bij de informatie te komen die je zoekt. Dat kan eenvoudiger. Daarom willen we het aantal klikken reduceren. 
 • Vindbaarheid van menu items
  Menu items moeten de bezoeker door een systeem navigeren. Dan moet je uiteraard wel weten waar die menu items zijn. Daarom willen we de vindbaarheid hiervan verbeteren. 
 • Ondersteunen van snellere invoer van gegevens
  Efficiënt kunnen werken, daar houden we van. Daarom willen we dat gebruikers sneller gegevens in kunnen voeren. 
 • Look & feel
  Misschien wel het leukste onderdeel, hoe komt dat er dan uit te zien? Daarover later meer….  

Dit wil ik!
Nu horen we je denken: ‘’Dit wil ik! Wanneer komt het beschikbaar?’’. De eerste verbeteringen zullen in de groei release van Metacom 2022 zichtbaar zijn. Dus, nog éventjes geduld, maar we houden je op de hoogte. De komende tijd zullen we meer updates geven over de voortgang. 
 

blog

Digitalisering.header-(1)_(1)_.png

3 uitdagingen voor de bouw & de rol van digitalisering

Een enorm woningtekort , duurzaamheid en te weinig personeel: de komende jaren staat de bouw een enorme opgave te wachten. Hoe ga je om met deze uitdagingen? In deze blog zoomen we verder in op deze drie grote uitdagingen en ontdek je welke rol digitalisering hierbij speelt.

Lees verder

case studies

Realtime inzicht in logistieke planning

bekijk de case study

Evenementen

Materieelverhuur_klein

Webinar | Materieelverhuur in Metacom: een optimaal proces

Materiaal en materieel zijn kostbare activa binnen jouw organisatie. Dit wil je goed kunnen beheren, om het zo optimaal mogelijk in te zetten. Waar is het, wat kost het, wat zijn de opbrengsten? Optimaliseer daarom je materieelverhuur proces met Metacom.

Lees verder