Nieuw! Nu ook duurzaamheidscalculaties in Metacom

Moeite met het berekenen van de duurzaamheidscalculaties of ben je hier veel tijd aan kwijt? In de nieuwe release van Metacom lossen wij dit voor jou op.

In de nieuwe release van Metacom van deze week is de mogelijkheid tot duurzaamheidscalculaties toegevoegd. Dit betekent dat wanneer je de kostprijs en verkoopprijs berekent je ook gelijk kan berekenen wat de werkzaamheden betekenen voor de CO2- en stikstofuitstoot. Zo krijg je een helder beeld van wat dit betekent voor de duurzaamheid en kan je een goeie afweging maken met welk prijskaartje jij je wil inschrijven op het project.

Hoe dit werkt? In de calculatiebibliotheek voer je eenmalig de duurzaamheidsgegevens in. Deze gegevens staan nu in onze software en worden automatisch toegepast bij het calculeren, hier hoef jij dus niks meer voor te doen. Je kunt zelfs verschillende versies aanmaken waardoor je ook kan zien welke optie zorgt voor de minste uitstoot. Niet alleen kun je straks de duurzaamheid- en uitstootgegevens makkelijk delen met bijvoorbeeld opdrachtgevers, dit zorgt ook voor voordelen wat betreft de AERIUS calculatie. De gegevens die je nodig hebt voor de calculator kan je met de nieuwe functie makkelijk printen en delen met de duurzaamheidscöordinator.


Meest recente artikelen

Alle artikelen