Maak nu gebruik van onze e-learnings met Metacom 2023

Om gebruikers binnen het Metacom platform wegwijs te maken in de vele mogelijkheden, te leren werken met de modules én te zorgen dat gebruikers meer halen uit bestaande functionaliteit, zijn we begonnen met het ontwikkelen van e-learnings. Hierdoor kunnen gebruikers leuker, efficiënter en slimmer werken met Metacom. Op een laagdrempelige manier leren gebruikers precies hoe je de functionaliteiten die jij nodig hebt kan gebruiken. Vanaf Metacom versie 2023 kan je gebruikmaken van de eerste e-learnings!

De eerste e-learnings die we beschikbaar hebben gesteld, is een e-learning over de nieuwe UI/UX (gebruikers interface) van Metacom versie 2023 én de webversie van Metacom Projecten.

Natuurlijk willen we zeker weten dat de e-learnings zo zijn ingericht, dat gebruikers van het Metacom platform hier makkelijk en goed gebruik van kunnen maken. Daarom hebben we een aantal van onze klanten betrokken bij het testen van de e-learnings. En de reacties? Die waren erg positief!

‘’Ik ben blij verrast met deze e-learnings. Er zijn goede keuzes gemaakt in de beelden die worden getoond. De e-learnings hebben echt een meerwaarde voor ons.’’ - Wim Vowinkel van Plegt-Vos Bouwgroep B.V.

“Dit is echt van toegevoegde waarde voor onze gebruikers én mezelf. Er verandert heel wat in Metacom 2023 en je dwingt zo de gebruikers om het te bekijken. Je moet als gebruiker ook echt opletten omdat er ook vragen over komen. Deze vragen maken dat je het ook beter onthoudt. En je wordt er competitief door. De e-learning heeft handige tips voor schermen en knopjes. Ook de insteek om e-learning te gebruiken bij updates is heel erg mooi. Het helpt echt om de gebruikers snel en goed kennis te laten maken met het nieuwe Metacom.” - Gerianne van der Linden en Teun Hakvoort van VolkerWessels

Een verdere greep uit de reacties:

‘’Het ziet er goed uit en zal de gebruikers zeker helpen in het gebruik of het leren kennen van de applicatie, ik hoop op meer.’’

‘’De e-learning is eenvoudig te volgen. Doordat de stappen niet al te groot zijn kan dit ook makkelijk op het eigen tempo van de gebruiker gedaan worden. De afbeeldingen en video’s zijn duidelijk en ondersteunen de handleiding op een goede manier.’’

Ben jij nieuwsgierig geworden en wil je ook gebruikmaken van deze e-learnings? Je vindt de knop e-learning onder het vraagteken op het startscherm van Metacom. Let op, om deze e-learnings te kunnen volgen moet je minimaal gebruik maken van Metacom versie 2023.5.43 en vergeet niet om ook UserManagement te updaten naar 2023.5.

Meest recente artikelen

Alle artikelen