Highlights 2023

Het jaar zit er bijna op! We kijken vol vertrouwen uit naar 2024, maar eerst blikken we graag nog even terug op een aantal mooie momenten van afgelopen jaar.

Infratech
Van dinsdag 17 januari t/m vrijdag 20 januari stonden we met onze stand op de Infratech in Ahoy Rotterdam! Tijdens Infratech komt de infrasector samen om verbindingen te leggen, kennis te delen, samenwerkingen te versterken en elkaar te inspireren. Ontmoeten, kennisoverdracht en innovatie waren hier de centrale pijlers.

VanMeijel en eConnect sluiten partnership!
Op 7 maart 2023 start de samenwerking tussen VanMeijel en eConnect. Deze samenwerking zorgt ervoor dat de klanten van VanMeijel nu eenvoudig e-facturen kunnen verzenden en ontvangen via PEPPOL en DICO. Ook een hoop tijd besparen met eConnect? Op 1 januari 2024 organiseren we hier een webinar over. Kijk hier voor meer informatie en de mogelijkheid om je aan te melden.

Metacom Opleidingen van start
We verkopen niet alleen onze Metacom software, we staan er ook voor dat onze klanten weten hoe ze deze optimaal kunnen inzetten. Daarom was het vanaf 2023 weer mogelijk om klassikale basisopleidingen te volgen over Metacom. Ook interesse om een van de opleidingen te volgen? De data van 2024 en de mogelijkheid om je aan te melden vind je hier.

Digitaliseringsfestival
Nog een groot moment in 2023, we organiseerden in juni ons eerste digitaliseringsfestival! Op deze dag waar we gelukkig mochten genieten van een lekker zonnetje waren verschillende van onze partners aanwezig. Zij hebben sessies verzorgd over hun eigen specialisme. Ook werden de bezoekers meegenomen in alle laatste ontwikkelingen van de webversie van Metacom en werd de nieuwe functionaliteit duurzaamheidscalculatie toegelicht. En natuurlijk hebben we hier een mooie aftermovie van gemaakt!

Start 10 Young Professionals
Het binden, boeien en behouden van personeel, ook in 2023 lag hier focus op. Hierbij vinden we het belangrijk om te investeren in jong talent. En dat hebben we gedaan. In september zijn er 10 Young Professionals gestart.

"Ik heb niet alleen veel geleerd, maar de hartelijke ontvangst en de familiaire sfeer binnen van Meijel hebben mijn werkervaring tot nu toe extra bijzonder gemaakt." Melvin Verzaal, Young Professional bij VanMeijel

Hercertificering ISO geslaagd
Wij willen garanderen dat het verwerken van de bedrijfsinformatie van onze klanten gebeurt op een manier die vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid waarborgt. Daarom vinden er jaarlijks ISO audits plaats. We zijn blij mee te kunnen delen dat we ook dit jaar weer geslaagd zijn voor de ISO hercertificering

Update Metacom 2023
We blijven Metacom continu ontwikkelen en verbeteren. We willen onze klanten graag zo optimaal mogelijk ondersteunen. Metacom 2023 is daar nu voor beschikbaar! Op 7 november hebben we een webinar gegeven over wat er met deze versie allemaal mogelijk is. Het bijbehorende artikel vind je hier.

Jubilea
Bij VanMeijel zien we graag dat ons personeel goed op zijn plek zit. We zijn niet voor niks een Great Place to Work! Op 1 december hadden we maar liefst drie jubilea. Met 10, 25 en 30 jaar in dienst zijn we Lennard Hoekstra, Pieter Tamsma en Arnold Ruisch dankbaar voor alles wat ze hebben bijgedragen afgelopen jaren. Bedankt mannen!

Jouw partner in digitalisering
In 2023 zijn we gestart met het omzetten van Metacom naar een webbased applicatie. Vier van onze klanten zijn hier al mee live! Hier werken we verder aan in 2024, een mooi vooruitzicht. Tot volgend jaar!


Meest recente artikelen

Alle artikelen