Hercertificering ISO 9001 en ISO 27001, we zijn weer geslaagd!

Deze maand hebben we de ISO auditoren op bezoek gehad bij VanMeijel. ISO staat voor International Standardization Organizations. Deze internationale organisatie houdt zich bezig met zowel het opstellen,beheren en verbeteren van normen voor vele organisaties, processen en keuringen en kent verschillende certificeringen.

Onze klanten vertrouwen ons één van hun belangrijkste bezittingen toe, namelijk de bedrijfsinformatie van hun organisatie. Het verwerken van deze informatie op een manier die vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid waarborgt, is een hoge prioriteit bij VanMeijel.

Om dit te kunnen garanderen vinden jaarlijks de ISO audits plaats voor de certificeringen ISO 9001 en ISO 27001. Deze certificeringen waarborgen kwaliteitsbeheer en informatiebeveiliging. Deze maand zijn twee auditoren langs geweest voor het uitvoeren van een uitgebreide audit. Hierbij is gekeken of alle aspecten van beide normen ook worden uitgevoerd zoals beschreven in het beleid. Wij zijn blij dat we mogen mededelen dat we opnieuw voldoen aan alle gestelde eisen. Hiermee zijn we geslaagd voor de hercertificering!


Meest recente artikelen

Alle artikelen