Maak kennis met de partners | Digitaliseringsfestival 2023

Over minder dan 3 weken is het zover: Het VanMeijel digitaliseringsfestival "Future Proof". Maak kennis met onze partners die deze dag aanwezig zijn en sessies over hun eigen specialisme verzorgen!

Welke partners komen langs?

Op het festival nemen we je mee in alle laatste ontwikkelingen over de webversie van Metacom. Deze webversie heeft een compleet nieuwe gebruikerservaring! Daarnaast zijn ook onze partners aanwezig. Zij vertellen hoe je aan de slag kunt gaan met Microsoft Sharepoint en gaan de diepgang in over PowerBI en digitaal factureren

GMI Group - Centraal documentbeheer vanuit SharePoint

We zien steeds meer vraag naar een oplossing inzake digitaal documentbeheer, die is geïntegreerd in Metacom. Dat was voor ons een reden om een zoektocht te starten naar een partner met de benodigde expertise. In GMI group is die partner gevonden. Met het partnership komt een connector ter beschikking waarmee klanten gebruik kunnen maken van de DMS- en ECM-componenten die door GMI zijn ontwikkeld op basis van Microsoft 365 en SharePoint-technologie. Werk je nog niet met SharePoint en Metacom samen? GMI vertelt je in hun sessie er alles over!

Peacock - Intelligent automation: de volgende stap in digitale transformatie

Het verzamelen van gestructureerde en ongestructureerde gegevens gebeurt overal. Wanneer je Metacom als ERP pakket gebruikt, wordt hier dagelijks veel informatie vastgelegd. Hoe ga je om met al deze data? Door Microsoft Power BI van Peacock te koppelen aan het datawarehouse van Metacom, maak je jouw processen en data betrouwbaar én beheersbaar. Hiermee zijn er voortaan standaard Metacom rapportages beschikbaar in Microsoft Power BI. Peacock neemt je in hun sessie mee hoe je het meeste uit je data kunt benutten!

eConnect - E-facturatie is voor iedereen

De bouwsector is continu in beweging en digitalisering krijgt een steeds prominentere rol. Het gaat hier bijvoorbeeld om het industrialiseren van het bouwproces, maar ook het samenwerken via online systemen. E-facturatie sluit hier naadloos op aan. Niet alleen het veilig verzenden van e-facturen via het e-facturatienetwerk Peppol behoort tot de mogelijkheden, ook de automatische verwerking van e-facturen in het boekhoudpakket van VanMeijel bespaart de klant veel tijd. Door de eenvoudige integratie met eConnect kunnen klanten van VanMeijel direct aan de slag.

Wil je meer weten over onze partners en welke mogelijkheden je hierdoor hebt binnen in Metacom? Kom dan 6 juni langs op het digitaliseringsfestival. Meld je vandaag nog aan!

Meest recente artikelen

Alle artikelen