Er zijn weer nieuwe cursusdata beschikbaar!

Voor het eerste halfjaar van 2024 zijn alle nieuwe cursusdata bekend. Je kan je dan ook vanaf nu aanmelden! Je hebt de komende tijd de mogelijkheid om twee verschillende cursussen bij VanMeijel te volgen: Basiscursus Calculatie XE GWW en Basiscursus Financieel.

Basiscursus Calculatie XE GWW

Deze cursus bieden we aan voor beginnende gebruikers van Metacom en voor de mensen die graag even een opfrissertje krijgen. Hierbij wordt verwacht dat je bekend in het vak calculeren. In deze cursus worden de basisbeginselen van Calculatie XE doorgenomen. Er wordt hierbij nadruk gelegd op het invoeren van begrotingsregels.

Basiscursus Financieel

In deze cursus worden de basisbeginselen van de Financiële Module in Metacom Basis behandeld. Het doorlopen van de verschillende schermen en algemene mogelijkheden van de module financieel heeft hierbij de focus. Wel is dit een algemene basis uitleg, het kan dus zijn dat dit afwijkt van een klantspecifieke werkwijze. Bij deze cursus wordt verwacht dat je bekend bent in het vak financiële administratie/boekhouden.

Wat vinden deelnemers van deze cursussen

  • De basis wordt erg goed uitgelegd, het hoe en waarom van bepaalde functies maakt dat je deze beter kunt begrijpen.

  • Een mooie onboarding voor eerste kennismaking met de calculatiemodule.

  • Je leert veel kleine dingen waarmee je net iets sneller kan zijn.

  • Enige problemen die ik ben tegengekomen zijn nu veel duidelijker.

Beide cursussen worden gegeven door een opleider vanuit VanMeijel. Je volgt de cursus samen met twee tot vijf anderen van soortgelijke organisaties. We willen graag echt aandacht besteden aan persoonlijke vragen en uitdagingen, daarom werken we in kleine groepjes. Bij deze cursussen zijn er laptops aanwezig op locatie en lunch, koffie & thee met wat lekkers zijn inbegrepen.

Ook een cursus volgen bij VanMeijel? Klik hier voor de beschikbare data en de mogelijkheid om je aan te melden.Meest recente artikelen

Alle artikelen