Check onze events!

Leren hoe je nog meer kan halen uit Metacom of heb je behoefte aan tips en tricks? Of misschien ben je nieuwsgierig naar onze nieuwste feature, de duurzaamheidscalculatie, en wil je er alles over weten? Of wil je juist meer inzicht krijgen in het bouwen van indrukwekkende dashboards? Goed nieuws! We hebben een reeks inspirerende evenementen op onze planning staan die jouw kennis en vaardigheden naar een hoger niveau tillen.

Ben jij er ook bij? Bekijk onze evenementen hieronder en meld je aan!

Webinar Metacom 2023 update | 7 november

Metacom versie 2023 is nu beschikbaar! In deze webinar leer je alles over de interessante verbeteringen en vernieuwingen waarmee jij makkelijker, slimmer én sneller door kan werken.

Metacom Online voor Beginners | 20 november

Wil je starten met zelf processen digitaliseren in Metacom Online? Dan is dit de perfecte gelegenheid om de basisbeginselen te leren en vertrouwd te raken met het platform.

Metacom Online voor Gevorderden | 21 november

Voor degenen die al ervaring hebben met Metacom Online, bieden we een geavanceerde training om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Hier duik je met ons in de code en leer je zelf scripten.

Mis deze kans niet om je kennis te vergroten en je vaardigheden te verbeteren. Meld je vandaag nog aan voor de evenementen van jouw keuze en maak je klaar voor een boeiende leerervaring!

Workshop Dasboards Bouwen met Peacock | 6 februari

Tijdens deze workshop leer je de fijne kneepjes van het bouwen van krachtige dashboards met Peacock, zodat je de juiste gegevens kunt visualiseren en inzichten kunt genereren.

Meest recente artikelen

Alle artikelen