Beelen.nl en VanMeijel gaan de samenwerking aan om bedrijfsprocessen verder te optimaliseren

Beelen.nl heeft gekozen voor de softwareoplossingen van VanMeijel. De duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en reststromen én verwerker van bedrijfsafval wil hiermee meer inzicht verkrijgen en geïntegreerd kunnen werken.

Samen kom je verder

Sinds mei 2021 zijn Beelen.nl en VanMeijel uitvoerig met elkaar in gesprek over de doelstellingen en verwachtingen in de samenwerking. Uit deze gesprekken, en een uitgebreide inventarisatie, kon geconcludeerd worden dat Metacom een grote bijdrage kan leveren in het behalen van de doelstellingen van Beelen Aannemingen (één van de business units van het bedrijf). Door te kiezen voor Metacom+ beschikt Beelen.nl over een integrale softwareoplossing die alle primaire bedrijfsprocessen ondersteunt.

Een efficiënt totaalproces

De medewerkers van Beelen aannemingen gaan aan de slag met Metacom+ en Metacom Online. Deze systemen zullen hen ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden. Er zal meer inzicht zijn in de dekking van het materieel/personeel en de doorbelasting hiervan op projecten. De project- en financiële administratie zijn naadloos geïntegreerd, handmatige acties worden dus geëlimineerd.

De processen buiten kantoor worden gedigitaliseerd met Metacom Online: medewerkers kunnen hiermee bijvoorbeeld mobiel hun uren registreren, materieel aanvragen en werkplaats keuringen melden. Hierdoor is er meer grip op de materieel aanvragen, het onderhoud, de uitgifte, reparaties etc.

Over Beelen.nl

Beelen.nl staat voor het sluiten van materiaalcirkels en is opgericht in 1992. In ruim 25 jaar groeiden zij uit tot duurzame aannemer in de sloopsector, recyclaar van bouw- en sloopreststromen en verwerker van bedrijfsafval. Sinds de oprichting is innovatie één van de belangrijkste drijfveren, digitalisering is daarvoor al jaren één van de belangrijkste gereedschappen.

Beelen.nl is uitgegroeid tot een belangrijke speler in de Nederlandse markt. Dit doen zij met meer dan 400 betrokken medewerkers, vanaf zeven locaties door heel Nederland.

VanMeijel is trots om één van de grootste slopers en recyclaars van Nederland te mogen verwelkomen en kijkt uit naar de succesvolle samenwerking.

Meest recente artikelen

Alle artikelen