Inkoopfacturen afhandelen in de toekomst nog eenvoudiger

Het afhandelen van inkoopfacturen is voor bouwbedrijven niet het meest glamoureuze proces. In het voortraject en op de bouwplaats, dat is waar het moet gebeuren. Alle administratieve handelingen eromheen zijn weliswaar noodzakelijk. De uitdaging is om de processen hier omheen, zoals de afhandeling van inkoopfacturen, efficiënt in te richten. En dat kan met IFA Online. Een mooie oplossing die bovendien nog elke dag wordt doorontwikkeld.

Wat is het?

Voor bouwbedrijven is IFA Online een voor de hand liggende keus, want deze webbased tool voor inkoopfactuur afhandeling is te gebruiken op elke plek met internettoegang. Dus of je nu op kantoor, op de bouwplaats, thuis op de bank of onderweg in de trein bent, als fiatteur kun je inkoopfacturen overal goedkeuren.

Procesoptimalisaties realiseren

Maar als bouwer wil je meer. Je wilt je interne administratieve processen optimaliseren. Investeren in automatisering is prima, maar dan moet dat wel leiden tot maximale kostenreducties en efficiëntieslagen.

Precies dán is IFA Online de goede keus. Door de moeiteloze integratie met Metacom zorgt IFA Online ervoor dat inkoopfacturen die zijn gebaseerd op goedgekeurde verplichtingen door minder mensen of helemaal niet hoeven te worden gefiatteerd, afhankelijk van wat je wilt. En daarnaast kun je de goedgekeurde inkoopfacturen altijd nog terugvinden in het archief. Dit maakt het een complete oplossing voor het inkoopfactuur afhandelingsproces.

Wat kan er nog meer?

Is IFA Online dan compleet? Nee, natuurlijk niet. We blijven werken aan nieuwe functionaliteit om het gebruik te versimpelen, om het beheer te vereenvoudigen en de werking te versnellen. Om zo onze klanten nóg beter van dienst te zijn. Zo wordt gewerkt aan:

  • Persoonlijk instelbare mailnotificaties;
  • Verbetering van de weergave van inkoopfacturen op de diverse apparaten;
  • Inzichtelijkheid van afgeboekte verplichtingen; en
  • Uitgebreidere ondersteuning van meerdere talen.

Zo zorgen we ervoor dat IFA Online blijft voldoen aan jouw wensen.

Meest recente artikelen

Alle artikelen